İLKADIMDAN KURBAN BAYRAMINA HAZIRLIK

İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 2012 yılı içersinde idrak edilecek Kurban Bayramında kurban alıcıları ve satıcılarını buluşturacak yeni kurban satış merkezi için çalışmalarını sürdürüyor.

 İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 2012 yılı içersinde idrak edilecek Kurban Bayramında kurban alıcıları ve satıcılarını buluşturacak yeni kurban satış merkezi için çalışmalarını sürdürüyor. Bu yıl ilk defa hizmete sunulacak satış yeri Kışla Mahallesi Cansu Sokağın bitişindeki geniş alana hazırlanıyor.

Kurban satış yerinin ilçemizde Hayvan Pazarı olarak’ da hizmete sokulması hedefleyen İlkadım Belediyesi, Kurban satış merkezine kantar, rampa, banyo duş kabinleri, lavabo, modern satış alanların halkın hizmetine sunuyor. İlçemizde ihtiyaç hissedilen Hayvan Pazarı ile Kurban satış merkezini yeni bir anlayış ile tanzim ederek kalıcı hizmet için planlıyoruz diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, " Tüm projelerde vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmayı prensip edinerek  çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da  vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nda sağlıklı, temiz ortamlarda kurban kesebilmeleri için elimizdeki imkanlarımızı seferber ettik. Eksiklerimizi gidererek, Kurban kesim Merkezimizin halkımızın tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte olmasına özen gösteriyoruz"  dedi.



21.09.2012 21:15:50