İhsan Kurnaz KADEF'i ziyaret etti

AK Parti İlkadım Kurucu İlçe Başkanı ve İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı İhsan Kurnaz, Kavaklı İşadamları Derneği Başkanı Murat Başaran ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Kavak Dernekleri Federasyonu (KADEF)'nu ziyaret ederek, Başkan Yılmaz Kar

AK Parti İlkadım Kurucu İlçe Başkanı ve İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı İhsan Kurnaz, Kavaklı İşadamları Derneği Başkanı Murat Başaran ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Kavak Dernekleri Federasyonu (KADEF)'nu ziyaret ederek, Başkan Yılmaz Karagöz ve Yönetim Kurulu Üyeleri bir araya geldi.
 
BİZİ BİRLEŞTİREN UNSUR SAMSUNLULUK
 
AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı İhsan Kurnaz ve beraberindeki heyet KADEF'i ziyaret etti. Kalabalık bir heyetle gerçekleşen ziyarette, İhsan Kurnaz'ı karşılayan KADEF Başkanı op.Dr. Yılmaz Karagöz burada yaptığı konuşmada; "Bizler Kavaklılar olarak ayrımcılığı değil, birleştiriciliği önemsiyoruz ve öneriyoruz. Samsun'da yaşıyoruz ve Samsunluluk ruhunun öne çıkmasını arzu ediyoruz. Bunu söylerken diğer şehirlerden gelip Samsun'a gelip yerleşenlere karşı olmadığımızı ancak bizi birleştiren unsurun Samsun olmasından hareketle, Samsunluluk paydasında bir araya gelmemizin daha doğru olacağını savunuyor ve bekliyoruz" diye konuştu.
 
Karagöz şunları kaydetti: "Bizler İhsan Bey'i siyasetçi kimliği ile uzun süredir tanıyor, siyasi çalışmalarını beğeniyor ve kendisini takdir ediyoruz. Kendisi bizim de güvenimizi kazanmış; dürüst, ahlaklı bir kardeşimiz. Çıkmış olduğu bu yarışta kendisine başarılar diliyoruz."
 
MİLLETİN İKTİDARINA VESİLE OLDUK
 
KADEF'i ziyaret etmenin memnuniyetini yaşadıklarını ifade ederek söze başlayan İhsan Kurnaz ise konuşmasında; "Burada sizlerle birlikte olmaktan, aday adaylığı sürecini değerlendirmekten son derece keyif aldığımı belirtmek isterim. Bizleri dinlemek üzere misafir ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Umuyorum şu anda yaşadığımız bu birlik ve beraberlik duygusu her zaman bu şekilde devam eder. Sayın Başkan başta olmak üzere hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
 
'Önce insan' vurgusunu ön plana çıkaran AK kadroların Türkiye için sarf ettikleri çabaları ve gerçekleştirdikleri hizmetleri vatandaşın takdirle izlediğini kaydeden İhsan Kurnaz, "Yerel ölçekte bizim için de en temel çıkış noktası 'Önce İnsan'. Bizler biliyoruz ki, milletin gönlünde olmak başka birşey. Bunu, AK Parti'de uzun süre siyaset yapmış bir kardeşiniz olarak rahatlıkla söylüyorum. Biz AK kadrolar olarak en başta, bir yandan müdahale etmemiz gereken acil konuları hızla çözerken, diğer yandan milletin iktidarının gerçekleşmesi için büyük riskler alarak çok büyük reformlara imza attık. Hamdolsun geldiğimiz noktada, hem ekonomik açıdan dünya ülkeleri ile yarışan bir ülke, hem de milletin iktidarının tescillendiği bir demokrasi ülkesi haline geldik. Millete rağmen değil, milletin gücü ve desteği ile, yine milletin iktidarına vesile olduk" şeklinde konuştu.
 
"BU SEÇİMDE İLKADIM KAZANACAK"
 
Aday adaylığı sürecinde yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi de veren İhsan Kurnaz, "Yaklaşık 45 gündür İlkadım'la kaynaşmak adına yollara düştük. 'BU seçimde İlkadım kazanacak' diyerek, İlkadım'ı bir uçtan bir uca dolaştık. Sağ olsunlar, İlkadımlı kardeşlerimiz de bizi bağrına bastı. Geçen süreci çok verimli bir şekilde değerlendirdiğimizi söyleyebilirim. İnşallah önce adaylık aşamasında, sonrasında da başkanlık yarışında milletin dediği olacaktır. Millet kararını verecek ve bu seçimi İlkadım kazanacaktır"

11.12.2013 19:04:16