Başkan İhsan Kurnaz Yol Haritasına konuk oldu

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz Samsun Bülten Tv ve Samsun Vitrin Tv youtube kanallarında yayınlanan Ahmet Seven'le Yol Haritası Programına konuk oldu.

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz Yol Haritasına konuk oldu

 

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz Samsun Bülten Tv ve Samsun Vitrin Tv youtube kanallarında yayınlanan Ahmet Seven'le Yol Haritası Programına konuk oldu.

 

 

İLKADIM BELEDİYE BAŞKANI İHSAN KURNAZ ‘AHMET SEVEN’LE YOL HARİTASI’NDA


Yazar Ahmet Seven’in moderatörlüğünde gerçekleştirilen ‘Yol Haritası’ programına katılan İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, gündeme dair açıklamalarda bulundu.


İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Samsun Yazarlar Derneği Başkanı ve yazar Ahmet Seven moderatörlüğünde gerçekleştirilen ‘Yol Haritası’ programının canlı yayınına katıldı. Belediye başkanlığı görevine başladığı günden bugüne kadar belediyenin yaptığı hizmetler, merkezi hükümet yatırımları ve Samsunspor hakkında samimi bir sohbetin gerçekleştiği programda, İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “Şehrimize ve ilçemize çok önemli yatırımlar yapılıyor. Şehrimizin geleceği parlak” dedi.
Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar 6 aylık bir süre geçti. Bu süreçte İlkadımımız için çok güzel hizmetlerin altına imzamızı attık. Sosyal ve kültürel anlamda projelerimizi hayata geçirdik. İlkadım Belediyesi olarak, geçmiş dönemden kalan borçlarımızı ödüyoruz. Şu anda vergi dairesine borcumuz yok. SGK’ya olan borçlarımızı da ödemeye devam ediyoruz. İnşallah en kısa zamanda borçsuz bir belediye olacağız. Belediye hizmetlerinde kullanmak üzere araç alımı yaptık. Tüm araçlarımız geldiğinde fen işlerinde, temizlik işlerinde ve diğer belediyecilik hizmetlerinde, vatandaşımıza eksiksiz bir hizmet sunacağız” diye konuştu.


Samsunspor’un Trendyol Süper Lig’in puan sıralamasındaki yerinin kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “Samsunspor bizim çocukluk sevdamız. Maçlara gidebilmek için hafta sonlarını iple çekerdik. Çok kez de deplasman tribünlerinde takımımızın yanında oldum. Şu an ligde bulunduğumuz konum çok güzel. Milli maçtan sonra kendi evimizde Fenerbahçe’yi ağırlayacağız. İnşallah o maçtan da 3 puan alarak yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Bu noktada Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’a, teknik ekibe ve futbolcularımıza bizlere bu gururu yaşattıkları için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Canlı olarak yayınlanan ve büyük ilgi gören programda başkan İhsan Kurnaz göreve gelmelerinin üzerinden geçen 7 aylık süre hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

 

 

Programda Kentsel Dönüşüm'den temizlik hizmetlerine varıncaya kadar birçok konuda bilgilendirme yapan Başkan İhsan Kurnaz yepyeni bir İlkadım inşa edildiğini bu yolda emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

 

Programı izlemek için tıklayın:

 


10.10.2024 11:27:53