Ahmet Seven'den İbrahim Sarıcaoğlu'na ziyaret

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven'den Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğluna ziyaret

 Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven'den Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğluna ziyaret

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven bir süre önce yeni hizmet binasına taşınan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ahmet Seven'in kendilerini ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ; 'Bundan böyle ilçemize hizmetlerimizi yeni hizmet binamızda gerçekleştireceğiz. Kavak artık eski Kavak değil. Her geçen gün daha büyüyüp modernleşiyor.  Yeni bir binaya ihtiyacımız vardı. Yerleşimimizi tamamlamak üzereyiz. Önümüzdeki günlerde güzel bir programla açılışımızı gerçekleştirmiş olacağız. Bundan böyle hizmetlerimizi yeni binamızda vermeye çalışacağız. Bugün bize  hayırlı olsun  ziyaretlerine gelen Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum' dedi.

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven'de : ' Kavak Belediyesi  uygulamaya koyduğu projelerle ilçede yeni bir dönemin başladığının işaretini verdi. Hummalı bir çalışma sonunda ilçenin çehresinin değiştiğine şahit olduk. Belediye yeni hizmet binasına taşınarak bu değişime ayak uydurmuş oldu. Bundan böyle de verimli ve başarılı çalışmaların artarak gerçekleşeceğine kuşkumuz yoktur.  Yeni hizmet binasının ilçemize vatandaşlarımıza ve burada hizmet veren belediye personeline hayırlı olmasını diliyorum" diyerek konuştu.  


07.06.2016 22:42:03