Ahmet Seven: Tüyap Kitap Fuarı Samsun için bir şanstır

SAMSUN HABER Haber Girişi : 07 Eylül 2024 10:27
Ahmet Seven: Tüyap Kitap Fuarı Samsun için bir şanstır
Bu yıl Samsun'da açılacak olan Tüyap Karadeniz 9. Kitap Fuarına onlarca yayınevi ve yüzlerce yazarın katılması bekleniyor.

Tüyap Karadeniz 9. Kitap Fuarı gün sayıyor

 

Bu yıl Samsun'da açılacak olan Tüyap Karadeniz 9. Kitap Fuarına onlarca yayınevi yüzlerce ve yazarın katılması bekleniyor.

 

Her yıl Samsun'da kitap şöleni yaşatan fuara bu yıl da büyük ilgi olduğu bildiriliyor.  

 

Heyecanla beklenen fuar, 28 Eylül-6 Ekim tarihleri arasında Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde kitapseverleri ağırlayacak.

 

Fuarda Samsunlu Yazarlar da kitaplarıyla katılıp imza ve söyleşi düzenleyecek.

 

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven: Kitap Fuarı Samsun için büyük bir fırsattır

 

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven kitap fuarının Samsun için büyük bir fırsat olduğunu ifade ederek: " Kitap Fuarı her yıl kitapseverlere büyük bir heyecan yaşatıyor. Onbinlerce vatandaşımızın kitap buluşması gerçekleşiyor. Öğrencilerimiz fuarı ziyaret ederek bu muhteşem atmosferi yaşıyor. Samsun Yazarlar derneği olara bu yıl da 50'ye yakın yazarımızla fuara katılım sağlayacağız. En anlamlı yanlarından birisi de Samsun kitapla gündeme geliyor. Aynı zamanda önemli oranda tanıtım kaynağı da oluyor. Samsun turizmine katkı sağlıyor. Ekonomik bir hareketlilik meydana geliyor. Samsun bir zamanlar sahip olduğu fuar kültürünü yeniden yaşıyor. Bu yıl da bütün imkanlar seferber edilerek başarılı bir fuar gerçekleşmesini diliyorum. Bu vesile ile başta Tüyap İstanbul ekibine ve Samsun Tüyap Müdürü Oğuzhan Çamaş'a gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.