Ahmet Seven: Gazilerimiz başımızın tacıdır

SAMSUN HABER Haber Girişi : 19 Eylül 2024 09:38
Ahmet Seven: Gazilerimiz başımızın tacıdır

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven: Gazilerimiz başımızın tacıdır.

 

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği  Samsun Şube Başkanı Necati Yılmaz ve Gazileri ziyaret etti. Ahmet Seven  ziyarette: 'Sizler bizim başımızın tacısınız. Varlığınız çok önemlidir. Vatan size minnetardır. Bu güzel vatanımıza göz diken düşmana, haine teröriste karşı herbirimiz şehit olmayı göze almış bir milletin ferdi olmaktan da ayrıca gurur duyuyoruz' diyerek konuştu. 

 

 

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği  Samsun Şube Başkanı Necati Yılmaz'da: ' Samsun Yazarlar Derneğini her zaman bir kardeş dernek olarak yanımızda görmekten son derece mutluluk duyuyoruz. Gaziler Günümüz vesilesiyle bizi ziyaret eden  Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven'e gönülden teşekkür ediyorum. Ziyaretleriyle bizi mutlu etti' dedi.

 

 

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven Gaziler günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Seven mesajında: 

"Şehit olmayı hayal etmeyen gazi olamaz. Gazilerimiz aramızda yaşayan şehitlerimiz mertebesindedir. Yeryüzünde Şehit ve Gazisine bu kadar değer veren başka bir millet yoktur. Onlar bizim şerefimizdir. Gazilerimiz dün  bugün ve yarın bağımsızlığımızın yaşayan şeref belgeleridir. 

 Millet olarak onların aziz hatıralarını sadece yıl dönümünde değil, ilelebet yaşatmayı ve gelecek nesillere aktarmayı en büyük görev biliyoruz. 

Bu vesile ile  başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş tüm gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimize sağlık diliyorum" dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.