• İHSANBAŞKAN

AHMET AYIK YAŞAR DOĞU'NUN ANI EVİNİ ZİYARET ETTİ

YAŞAR DOĞU Haber Girişi : 25 Nisan 2019 23:37
AHMET AYIK YAŞAR DOĞU'NUN ANI EVİNİ ZİYARET ETTİ
Yaşar Doğu'nun Talebesi Türk Güreş Vakfı Başkanı Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Ahmet Ayık OMÜ'de düzenlenen Panele katılmak üzere geldiği Samsun'da Yaşar Doğu’nun Kavak-Emirli Köyünde bulunan Anı evini ziyaret etti.
AHMET AYIK HOCASI YAŞAR DOĞU'NUN ANI EVİNİ ZİYARET ETTİ

Yaşar Doğu'nun Talebesi Türk Güreş Vakfı Başkanı Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Ahmet Ayık OMÜ'de düzenlenen Panele katılmak üzere geldiği Samsun'da Yaşar Doğu’nun Kavak-Emirli Köyünde bulunan Anı evini ziyaret etti.

Yaşar Doğu'nun hatıralarıyla karşılaşan Ahmet Ayık'ın duygulu anlar yaşadığı görüldü. Yaşar Doğu'nun Oğlu Prof. Dr. Gazanfer Doğu ve Araştırmacı yazar Ahmet Seven'in de eşlik ettiği ziyarette Ayık : "Anı evi çok güzel olmuş. Emeği geçenleri tebrik ediyorum. Yaşar Doğu'yu her yönden yaşatmak milli bir görevdir. Onun yaşadığı köyü görmek ve evinin havasını teneffüs etmekten dolayı mutlu oldum" dedi. Ahmet Ayık anı evinde sergilenen Yaşar Doğu'nun orjinal mayosunun önünde duygulandığı görüldü. 

Yaşar Doğu'nun  Kavak İlçesi Emirli Köjyünde bulunan Anı müzesi her yıl çok sayıda ziyaretçi tarafından gezildiği biliniyor.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.