15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla KYK'da Söyleşi yapıldı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 17 Temmuz 2024 12:39
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla KYK'da Söyleşi yapıldı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı OMÜ Karadeniz Kız Öğrenci Yurdu Konferans Salonunda Şehitlerimizin anısına bir söyleşi gerçekleştirildi.

 

Gazeteci/Yazar Ahmet Seven in moderatörlüğünü yaptığı söyleşiye 2016 yılında Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit düşen Jnd. Asb. Üçvş Selçuk Karabakla'nın eşi Ayşe Karabakla katıldı. Ayşe Karabakla şehit eşi olarak duygularını anlattı. 

 

Ayşe Karabakla eşimin cenazesinde ağlayıp gözyaşımı göstererek hainleri güldürmeyeceğime söz verdim. Eşimin vefatından sonra evimizde televiyon seyretmiyoruz. O haberler çok ağır geliyor. Bugün bana görev düşse gider hainlere karşı savaşırım. Vatan uğruna can vermek bir şereftir. Biz o onuru yaşıyoruz. Bu Cennet vatan uğruna her şeye katlanmaya hazırız diyerek konuştu. Dinleyenlerin duygusal anlar yaşadıkları görüldü. 

 

Katılımcılar daha sonra 15 Temmuz fotoğrafları sergisi gezdiler.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.