Demirtaş: Halkımızın güvenini heba etmedik"> Demirtaş: Halkımızın güvenini heba etmedik"> Demirtaş: Halkımızın güvenini heba etmedik">

Demirtaş: Halkımızın güvenini heba etmedik

SEÇİM HABERLERİ Haber Girişi : 08 Kasım 2013 23:01
<font color= Demirtaş: Halkımızın güvenini heba etmedik" />
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 'Çöpünüz Altın Olacak' projesi ile ilgili gündeme getirilen bazı iddialara sert tepki gösterdi. Demirtaş, "Öküz altında buzağı aranıyor" dedi.
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 'Çöpünüz Altın Olacak' projesi ile ilgili gündeme getirilen bazı iddialara sert tepki gösterdi. Demirtaş, "Öküz altında buzağı aranıyor" dedi.
 
AKS Tv'de yayınlanan 'Samsun'un Nabzı' programına katılan Demirtaş, burada proje ile ilgili gündeme getirilen iddialara cevap verdi. 
 
ÖKÜZ ALTINDA BUZAĞI ARADILAR
Programda öncelikle 'Çöpünüz Altın Olacak Engeller Kalkacak' projesiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Demirtaş, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bizim verilemeyecek hiçbir hesabımız yok. Derdimiz de yok. Hesaptan da gocunmayız öyle bir endişemiz de yok. Ancak öküz altında buzağı aranıyor benim rahatsız olduğum konu o. Ben 58 yaşındayım bugüne kadar kimse benden zorla bir şey alamadı, alamaz. Ürküterek korkutarak ya da başka bir şey yaparak. Ben kamu kaynağını bugüne kadar, başka birine kullandırtmadım, kullandırtmayı da düşünmüyorum" dedi.

İDDİALAR AFAKİ
Gündeme getirilen iddialarla halk arasında 'Bak sizin dürüst dediğiniz adam neler yapıyor' algısı oluşturulmaya çalışıldığını kaydeden Demirtaş, "Ben bundan rahatsız oluyorum ama bizim hesaplarımız açık ortaya atılan iddialarda afaki zaten. Kapıcılar çöpleri organize ediyor ve apartman sakinleri de onlara destek verdiği için böyle bir sonuç ortaya çıkıyor" dedi.

ELEKTRİĞİMİZ KARŞIYA GEÇMİŞ
Başkan Demirtaş, canlı yayınlanan programda şunları söyledi: 
"Ben bu yaşıma kadar doğruluğuna inanmadığım hiç bir şeyi yapmadım. Biz bize verilen rızkı helal ettirmek bakımından çalıştık geçmişte de bu böyleydi şimdide böyle. Bana oy vermiş vermemiş hiç önemli değil siz adam gibi işinizi yapın yeterli. Her türlü siyasi görüşteki insanımızın bizi doğru algıladığını ben sevinçle görüyorum. Bundan mutlu oluyorum. Gurur duyuyorum demek ki bizim elektriğimiz karşıya geçmiş. İnsanlar bunu hissetmiş."
 
BÜYÜKŞEHİR DÜŞÜNCEM YOK
"Şu anda İlkadım'da bizim dışımızda bir aday yok. Tabi olabilir de sorun yok ama biz şöyle bakıyoruz biz icranın başındayız. Dolayısıyla görevdeyiz 30 Mart'a kadar bu görevi sürdüreceğiz. Ondan sonra millet bize bir yetki daha verirse, devam edeceğiz yetki vermezse gelene teslim edeceğiz. Bu gayet demokratik bir duruş sorun yok. Şunu da söylemeliyim ki benim Büyükşehir ile ilgili bir planım yok. Genel Merkez istese bile kendi değerlendirmemi yaparım, sırf birşey isteniyor diye yapılmaz, onu hak edip üstesinden gelmek adına yapılır." 
 
"Biz bugüne kadar dümdüz yaşamış bir insanız ben bir koltuğu bir daireye geçirmek için adres değiştirip başka bir partiden aday olmam. Millet beni kabul etmiyorsa öylede kabul etmez böylede etmemeli. Partiler hizmet için vardır." 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.