ZİHNİ ŞAHİN'DEN SAMSUNLULARI SEVİNDİREN MESAJ

YAŞAR DOĞU Haber Girişi : 07 Ocak 2019 12:06
ZİHNİ ŞAHİN'DEN SAMSUNLULARI SEVİNDİREN  MESAJ
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin Türk Güreşinin Sembol ismi Yaşar Doğu'nun vefatının 58. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin Türk Güreşinin Sembol ismi Yaşar Doğu'nun vefatının 58. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. 

Zihni Şahin mesajında şunları söyledi:

"TÜRK BÜYÜĞÜMÜZ, DÜNYA VE OLİMPİYAT ŞAMPİYONUMUZ KAVAK İLÇEMİZDE 1913 YILINDA DOĞUP ÜLKEMİZE GURURLAR YAŞATAN EFSANEMİZ YAŞAR DOĞU'YU VEFATININ 58.YILINDA (8 OCAK 1961) RAHMET VE ŞÜKRANLA ANIYORUM. MEKANI CENNET OLSUN"

Öte yandan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin şehrin merkezi yerlerinde bulunan billboardlarda da Yaşar Doğu'yu anma afişleri yayınladı.

Bu davranış Samsunlular tarafından ilgi ve sevinçle karşılandı.

Vatandaşlar; "Samsunlular olarak bugüne kadar özlemini çektiğimiz bir anma mesajı ile karşılaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Dünya ve Olimpiyat şampiyonu Türk Güreşinin Sembol ismi hemşehrimiz Yaşar Doğu'yu vefatının 58. yılında bu şekilde hatırlayanlardan Allah Razı olsun. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zihni Şahine çok teşekkür ediyoruz. Kendisine yakışanı yapmıştır" diyerek konuştular. 

TAKİPÇİLER SOSYAL MEDYAYA AKIN ETTİLER

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin'in sosyal medyada da yayınlanan mesajına binlerce beğeni gelirken yüzlerce takipçisi de bu duyguyu paylaşarak katıldı. Takipçiler mesajı yorum yağmuruna tuttular. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.