Zihni Şahin: Bafra Hava sporları ve gençlik kulübünün yanındayız

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 22 Ekim 2014 11:04
Zihni Şahin: Bafra Hava sporları ve gençlik kulübünün yanındayız
Türkiye şampiyonasının 6. Ve son etabı olan Eskişehir`de Türkiye şampiyonu olan Bafra Hava sporları ve gençlik kulübü model uçak akrobasi takımı Belediye Başkanı Zihni Şahin'i makamında ziyaret etti.
 TÜRKİYE ŞAMPİYONU HAVA KULÜBÜ ZİYARETİ

Türkiye şampiyonasının 6.Ve son etabı olan Eskişehir`de Türkiye şampiyonu olan Bafra Hava sporları ve gençlik kulübü model uçak akrobasi takımı Belediye Başkanı Zihni Şahin'i makamında ziyaret etti.

Model Uçak Rehber Öğretmeni Burhan Apaydın'ın yetiştirdiği öğrencileri elde ettikleri başarıdan dolayı kutlayan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin benzer başarılar için söz aldı.

Bafra'da çeşitli liselerde okuyan gençlerden oluşan model uçak akrobasi takımı katıldığı etaplarda 3 kez takımlarda ikincilik ferdi klasmanda da birçok defa ikinci ve üçüncülük kupaları almıştı. Bir ay önce 5. Etap Adana yarışında ise takımlarda ikicilik ve ferdi klasmanda ikincilik ve üçüncülük kupasını almak üzere üç kez kürsüye çıkmıştı.

Yarışmanın 6.  etabı Eskişehir/İnönü THK havacılık eğitim tesislerinde 6 Ekim 2013 Pazar günü yapıldı. Bafralı havacı gençler son etapta ise takımlarda ve ferdi klasmanda birinci olarak Şampiyonluğu yakaladı. 

Kulüp Başkanı ve aynı zamanda takımın antrenörü olan öğretmen Burhan Apaydın, "6 ayda 12 kupayı Bafra'mıza getirdik. Şimdi yapılması gereken sportif model uçak pistini Bafra'mıza kazandırarak güvenli bir alanda bu sporu yapmak isteyen gençlerimize imkân sağlamaktır. Belediye Başkanı Zihni Şahin'e verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz" Dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.