Yusuf Ziya Yılmaz o düğünde nikah kıydı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 15 Nisan 2016 00:05
Yusuf Ziya Yılmaz o düğünde nikah kıydı
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, cep telefonuna mesaj atarak düğününe davet eden Şırnak'ta görevli Komando Uzman Çavuş Mehmet Yılmaz'ın nikahını kıydı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, cep telefonuna mesaj atarak düğününe davet eden Şırnak'ta görevli Komando Uzman Çavuş Mehmet Yılmaz'ın nikahını kıydı.

Bafra'da bir salonunda gerçekleşen düğün merasimine Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır ve çok sayıda davetli katıldı. Şırnak'ta görev yapan Komanda Uzman Çavuş Mehmet Yılmaz, "Büyükşehir Belediye Başkanımızın böyle mutlu bir günümüzde yanımızda olması gurur verici bir durum. O zaman operasyon zamanıydı, görev zamanıydı. Başkanımızı daha önceden Samsun'da bir restoranda görmüştük. Aklımın köşesinde kalmıştı. Böyle bir şey yapayım dedim. Sağ olsun Başkanımız da bunu geri çevirmedi ve bizi şereflendirdi" dedi. 

Eşi Esra Dursun, "Çok şaşırdık. Nişanlımın aklına böyle bir şey gelmiş, 'başkanımız buyursun gelsin nikahımızı kıysın' diye. Çok memnun olduk, çok mutlu olduk sağ olsun" diye konuştu. 

Gelin ve damadın nikahını kıyan Başkan Yılmaz, "Bu akşam Dursun ve Yılmaz ailelerinin mutlu akşamı. Esra Dursun kızımız ve Mehmet Yılmaz oğlumuzun hayatta yaşanabilecek en güzel günlerinde birlikteyiz. Ben buraya gelirken öğrendim damadımız Sivaslıymış, bizim kızımızı alıyormuş" şeklinde konuştu. 

Genç çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz kıyarken, nikah şahitliğini ise Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, AK Parti İlçe Bafra Başkanı Tuncay Yurduseven, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır yaptı. 

Başkan Yılmaz, "Damadımız gelinimizi Sivas'a götürecekmiş. Olsun hayırlı olsun. Allah'ım mesut ve bahtiyar etsin" ifadelerini kullandı.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin evlilik cüzdanını Esra Yılmaz'a verdi. Nikah sonrası gelin ve damatla toplu resim çektiren Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve beraberindeki heyet daha sonra salondan ayrıldı.
Çıkışta konuşan Başkan Yılmaz, "Telefonuma WhatsApp'tan bir resim geldi. Beni çok duygulandırdı. Çocuğumuz Şırnak'ta güvenlik görevlisi. Güzelce bir fonda durmuş kahramanımızın elinde tüfeği ve maskesi ile boy resmi var. Fotoğrafın altında 'Önce Vatan' yazıyor. Yazdığı yazıda 'Ülkemizin birliği bütünlüğü için mücadele ediyoruz. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanım, ayın 14'ünde Bafra ilçesinde nikahım var. Düğünüme davetlisiniz. Tam teçhizatlı kıyafetle nikahımızı kıymanızı istiyorum. Şırnak'tan selamlar diyor.' Genç askerimiz. Çok duygulanmıştık ve bugün de bu mutlu günlerinde yanlarında olduk" diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.