YUSUF ZİYA YILMAZ HASAN SARICAOĞLUNU ZİYARET ETTİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 07 Haziran 2019 21:43
YUSUF ZİYA YILMAZ HASAN SARICAOĞLUNU ZİYARET ETTİ
AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz Kavak'ın sevilen simalarından işadamı ve eski siyaset adamlarından Hasan Sarıcaoğlunu evinde ziyaret etti.
YUSUF ZİYA YILMAZ HASAN SARICAOĞLUNU ZİYARET ETTİ

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz Kavak'ın sevilen simalarından işadamı ve eski siyaset adamlarından Hasan Sarıcaoğlunu evinde ziyaret etti. 

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlunun da amcası olan ve bir süredir sağlık sorunu yaşayan  Hasan Sarıcaoğlunun evinde istirahat ettiği öğrenildi.

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz'a ziyaretinde Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Osman Atlı, MHP Kavak İlçe Başkanı Cahit Kamber ve beraberindekiler eşlik etti.

Yusuf Ziya Yılmaz Hasan Sarıcaoğluna acil şifalar dileyerek en kısa zamanda aramızda görmek istiyoruz temennisinde bulundu. 

Hasan Sarıcaoğlu ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek nezaketlerinden dolayı Sayın Milletvekilimiz Yusuf Ziya Yılmaz'a çok teşekkür ediyorum. Bana moral oldu dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.