• İHSANBAŞKAN

Yılmaz Erel 'Bir başarı öyküsü'

SAMSUN HABER Haber Girişi : 02 Kasım 2015 15:32
Yılmaz Erel 'Bir başarı öyküsü'
26 yıl Belediye başkanlığı yaptı. Halkın sevgisini sempatisini toplayarak girdiği seçimleri kazandı. Başkanlık görevinin ardından durmadı ziraat alanında örnek atılımlar gerçekleştirdi.
 YILMAZ EREL 'O BİR YILMAZ ADAM' 
19 Mayıs'ta bir örnek adım ve bir örnek adam...Yılmaz Erel

26 yıl Belediye başkanlığı yaptı. Halkın sevgisini sempatisini toplayarak girdiği seçimleri kazandı. Başkanlık görevinin ardından durmadı ziraat alanında örnek atılımlar gerçekleştirdi. 

Fen işlerinin el arabası kazma kürekten oluşan araçlarını modern teknoloji ile donatıp köy görünümündeki ilçeyi modern bir kente dönüştürmeyi başaran Yılmaz Erel belediye başkanlığından sonra şimdide ilçe merkezinde 30 dönümlük alanda Deveci markasıyla armut üreterek bir başarıya daha imzasını attı. 
Kendini halkına adayan adam
İlçe vatandaşları 'Biz Yılmaz Erel'i kendimize örnek alıyoruz. O bir başarını öyküsü. Daha önce Belediye Başkanlığı sıfatıyla görev yaparken bize öncülük yapmıştı, şimdi ziraat alanında bu öncülüğünü sürdürüyor. İlçe halkımıza örnek oluyor. Kendisine şükran borçluyuz' diyerek konuşuyorlar. 
Yılmaz Erel çalışmalarıyla Azmin önüne engel konulamayacağını anlatıyor.

19 MAYISLILARA MİNNET BORCUM VAR

Yılmaz Erel; "Yaklaşık 5 yıl Önce kendi öz kaynaklarımla, 36 dekar üzerine kurulan bahçede 3 bin 5 yüz deveci Armut ağacı bulunuyor. 2 yıldır güzel verim alıyorum. Deveci Armudunun zahmeti çok ama bakımı yapıldıkça iyi verim alınıyor, severek yapıldığında bütün zahmete değiyor. 19 Mayıs ilçemizde meyvecilik yapıldığında tarla tarımından daha iyi gelir elde edilebilir, çiftçilerimiz ilçe tarım yetkilileri ile temas kurarlar ise, meyvecilik sektöründe çok başarılı olurlar. Bizde yardımcı oluruz, benim tavsiyem çiftçilerimiz meyve bahçesi kurarak gelirlerini daha fazla artırabilir. Bahçemizde toplanan Armutlarımız burada paketlenerek, Bafra'da Avrupa birliği destekli soğuk hava deposuna, talep oldukça oradan pazara intikal ediyor. Bizim hedefimiz, dış pazarlardan ziyade Samsun pazarı bizim için birinci hedeflerimiz, arasındadır "dedi.

Kaynak:19 mayıs Gazetesi 

Etiketler : Yılmaz Erel
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.