YAZARLARDAN KİTAP KAHVE ZİYARETİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 21 Ocak 2019 17:47
YAZARLARDAN KİTAP KAHVE ZİYARETİ
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven, Başkan Yardımcısı Doğan Kan ve Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Ertav ile birlikte Kitap Kahveyi ziyaret ederek Samsun İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği (Samimder) Başkanı Mehmet Kozaldan bilgi aldı.
YAZARLARDAN KİTAP KAHVE ZİYARETİ 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve okuma kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla oluşturulan kitap kahveler yoğun ilgi görüyor. 

SAMSUNLU YAZARLARDAN KİTAP KAHVE ZİYARETİ 
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven, Başkan Yardımcısı Doğan Kan ve Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Ertav ile birlikte Atakum'da Gençlik ve Spor Bakanlığı - Samimder işbirliği ile açılan Kitap Kahveyi ziyaret ederek  Samsun İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği (Samimder) Başkanı Mehmet Kozaldan bilgi aldı. 

Yazarlar ayrıca yayınlamış oldukları eserlerden oluşan kitap setini de tanesiniKitap kahveye hediye ettiler. 

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven Kitap kahvelerin toplumumuzun önemli bir ihtiyacına cevap verdiğine değinerek; " Kitap Kahvelerin gördüğü ilgi bizi sevindirdi. Burada büyük bir mutluluk yaşamama vesile oldu. Gençliğimizin yeniden kitap okumaya yönelişi ve dönüşü gelecek adına umut vericidir. Kitap Kahve projesini kazandıran ve başarıyla uygulamaya çalışan Samsun İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği (SAMİMDER) yönetimine tebrik ve teşekkürlerimi sunuyorum" 

 Samsun İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği (Samimder) Başkanı Mehmet Kozal'da yapılan ziyaretten memnun kaldığını ifade ederek özellikle Samsun Yazarlar Derneği ve Yazar Şair arkadaşlarımız tarafından ziyaret edilmek bizim için sevindirici olmuştur diyerek konuştu. 

KİTAP KAHVEYE YOĞUN İLGİ 
Gençlerin kitap okuma alışkanlığını geliştirmeyi hedefleyen projelerden bir diğeri de “Gençliğin Buluşma Yeri Kitap Kafe” projesi. Bu proje  ile de; 14-29 yaş arası gençlerin gençlik merkezlerinde oluşturularak modern hale getirilen geleneksel kıraathanelerde kitap okuyarak zaman geçirmesi amaçlanıyor. Gençlik Projeleri Destek Programı çerçevesinde Gençlik merkezleri içinde hayata geçirilen uygulama kapsamında   okuldan çıktıktan Kitap Kafe'ye gelerek Ücretsiz çay ve kahve ikramları eşliğinde kitap okuyan gençler, her ay bir yazarın katılım sağlayacağı imza günü ve söyleşide bir araya gelecekler.

Kitap Kahve Atakum Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı Tevfik İleri Anaddolu İmam HatiP Lisesi ile Down Cafe yanında bulunuyor. 
Etiketler : KİTAP KAHVE
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.