• İHSANBAŞKAN

Yaşar Doğu Sporla Topluma Hizmet Ödülleri için çalışma başlatıldı

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 14 Temmuz 2015 14:50
Yaşar Doğu Sporla Topluma Hizmet Ödülleri için çalışma başlatıldı
Kavak Dernekleri Federasyonu (KADEF) öncülüğünde her yıl 'Yaşar Doğu Sporla Topluma Hizmet Ödülleri' verilmesi için çalışma başlatıldı..
Kavak Dernekleri Federasyonu (KADEF) öncülüğünde her yıl 'Yaşar Doğu Sporla Topluma Hizmet Ödülleri' verilmesi için çalışma başlatıldı..

Kavak Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz'ün Başkanlığında yapılan toplantıda KADEF öncülüğünde her yıl 'Yaşar Doğu Sporla Topluma Hizmet Ödülleri'  verilmesi kararı alındı. 

Hazırlanan bir yönetmelik çerçevesinde hareket edileceğinin altını çizen Karagöz 'Hemşehrisi olmakla gurur duyduğumuz Dünya ve Olimpiyat Güreş Şampiyonu Yaşar Doğu adına güzel bir faaliyet başlatmayı düşünüyoruz.  Bunun için başta Kavak Belediyesi olmak üzere yanımızda çeşitli kurumlar ve bu sahada etkili isimler yer alacak. Oluşturulacak bir jüri ile çalışmalarımızı yürütmeyi planlıyoruz. Bununla birlikte çalışmalarımız arasında 'Yaşar Doğu Sempozyumu' da yer alıyor. Önümüzdeki günlerde start vermeyi düşünüyoruz' diyerek konuştu.

Toplantıya Yaşar Doğu'nun Oğlu Prof. Dr. Gazanfer Doğu' da katıldı

Toplantıya; Kadef Yönetimi ve Kurum Temsilcilerinin yanı sıra  Yaşar Doğu'nun oğlu Prof. Dr. Gazanfer DOĞU ve  OMÜ Beden Eğt. Böl.Bşk.Prof. Dr. Seyit Ahmet Ağaoğlu ve Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven' de katıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.