• İHSANBAŞKAN
YAŞAR DOĞU Haber Girişi : 09 Ocak 2018 20:50

YAŞAR DOĞU MEMLEKETİ SAMSUN'DA ANILDI

YAŞAR DOĞU MEMLEKETİ SAMSUN'DA ANILDI
Türk Güreşinin Sembolü Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu efsanevi güreşçi Yaşar Doğu,vefatının 57. yılında memleketi Samsun'da anıldı.
 Türk Güreşinin Sembolü Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu efsanevi güreşçi Yaşar Doğu,vefatının  57. yılında memleketi Samsun'da anıldı.


Yaşar Doğu'yu anma programı Samsun Büyükşehir Belediyesi Atakum Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşti. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve protokol konuşmalarıyla devam etti. 


Daha sonra Yaşar Doğu'nun hayatının anlatıldığı sinevizyon gösterisi gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Hizmetleri Samsun İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz yaptığı açılış konuşmasında programa katlan herkese teşekkür etti. 


Sunumunu OMÜ Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Öğr. Üyesi Prof.Dr. Seydiahmet Ağaoğlunun yaptığı Panel Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Mahmut Demir, Yaşar Doğu'nun oğlu Prof. Dr. Gazanfer Doğu eski Avrupa ve Dünya Şampiyonu Selçuk Çebi, Güreş Federasyonu Genel Sekreteri Tahir Yılmaz, Arş.Yazar Ahmet Seven ve Opr. Dr. Yılmaz Karagöz'ün konuşmalarıyla sona erdi.

Panele ayrıca; Vali Yardımcısı Sezgin Üçüncü, ilçe kaymakamları, Kavak Bel. Başk. İbrahim Sarıcaoğlu, GHSİM Şube Müdürleri ve İlçe Müdürleri katılım sağladı.


Program sonunda sahnede gösteri maçları yapılarak, ardından sporculara hediyeler takdim edildi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.