• İHSANBAŞKAN

Yaşar Doğu Mahallesi Muhtarına 'YAŞAR DOĞU' kitabı

YAŞAR DOĞU Haber Girişi : 08 Nisan 2016 22:44
Yaşar Doğu Mahallesi Muhtarına 'YAŞAR DOĞU' kitabı
Yaşar Doğu Mahallesi Muhtarı Ahmet Mutlu ve Kışla Mahallesi Muhtarı Selamet Özçelik'i AK Parti 22. Dönem Samsun Milletvekili Sn. Mehmet Kurt, Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven ve İlahiyatçı Yazar Sami Kesmen birlikte ziyaret ettiler
Samsun Merkez İlkadım İlçesi Yaşar Doğu Mahallesi Muhtarı Ahmet Mutlu ve Kışla Mahallesi Muhtarı Selamet Özçelik'i AK Parti 22. Dönem Samsun Milletvekili Sn. Mehmet Kurt, Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven ve İlahiyatçı Yazar Sami Kesmen birlikte ziyaret ettiler. 


YAŞAR DOĞU MAHALLESİ MUHTARINA 
YAZARINDAN 'YAŞAR DOĞU' KİTABI


Ziyarette Ahmet Seven Yaşar Doğu Mahallesi Muhtarı Ahmet Mutlu'ya bir süre önce yayınladığı Yaşar DOĞU kitabını hediye etti. Muhtar Ahmet Mutlu kendisine yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek ;' Özellikle muhtarlığını yaptığım ve ismini Türk Güreşinin Sembol ismi Dünya ve Olimpiyat Güreş Şampiyonumuz Yaşar Doğu'dan alan mahallemde böyle bir kitabı yazarının elinden almış olmak benim için büyük anlam taşıyor. Böyle bir kitabı yazıp hem spor camiasına hem de ülkemize kazandıran Yaşar Ahmet Seven'e de çok teşekkür ediyorum. Bu benim için farklı bir duygu' diyerek konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.