Yaşar Doğu Güreşlerinin Başpehlivanı Serhat Gökmen Oldu

YAŞAR DOĞU Haber Girişi : 02 Ekim 2017 08:22
Yaşar Doğu Güreşlerinin Başpehlivanı Serhat Gökmen Oldu
Türk Güreşinin Sembolü Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu'nun anısına yapılan güreş Kavak-Emirli Köyü Güreş alanında büyük katılımla gerçekleşti.
Türk Güreşinin Sembolü Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu'nun anısına yapılan güreş Kavak-Emirli Köyü Güreş alanında büyük katılımla gerçekleşti.

Başpehlivan Serhat Gökmen oldu
Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Emirli Güreş alanında bu yıl ilki gerçekleşen ve geleneksel hale getirilecek olan  güreş müsabakalarında Tarihi Kırkpınarda Başpehlivan olmuş ünlü pehlivanlar da güreş tuttu.

Kırkpınar Başpehlivanlarından Recep Kara, Serhat Gökmen ve Şaban Yılmazında katıldığı müsabakada Recep Kara ile finale kalan Serhat Gökmen Başpehlivan oldu.

Yaşar Doğu adına yapılan güreşlerde Başpehlivan olmanın ayrı bir anlamı var diyen Gökmen bunun benim için özel bir yeri var. Onun memleketinde güreş yapmak ayrı bir keyifti. Yaşar Doğu'yu rahmet ve şükranla anıyorum diyerek konuştu.

Gökmen Kupasını Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlunun elinden aldı.

Müsabakalar Samsun Valisi  Osman Kaymak, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Meclis Grup Başkan Sayın Nihat Soğuk, 22. Dönem Samsun Milletvekili  Mehmet Kurt, Havza Kaymakamı ve aynı zamanda Kavak Kaymakam Vekili  Metin Yılmaz, Atakum Belediye Başkanı  İshak Taşçı, Alaçam Belediye Başkanı  Hadi Uyar, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belür, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel, Milliyetçi Hareket Partisi Kavak İlçe Başkanı Cahit Kamber ve Siyasi Parti Temsilcileri, İlkadım eski Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,  Sivil Havacılık Genel Müdürü Bahri Kesici, Yaşar Doğu'nun Oğlu  Prof. Dr. Gazanfer Doğu, Kadef başkanı Yılmaz Karagöz, Dernek Başkanları, Daire Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşları, Muhtarlar ve vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.