YAŞAR DOĞU GÜREŞ ETKİNLİKLERİNE DAVET

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 17 Eylül 2014 13:09
YAŞAR DOĞU GÜREŞ ETKİNLİKLERİNE DAVET
Her yıl Kavak Belediyesi ve Kavak Dernekleri Federasyonu işbirliği ile düzenlenen Yaşar Doğu Karakucak Güreş Etkinlikleri 21 Eylül 2014 Pazar günü Kavak Güven Göleti tesislerinde gerçekleşecek. Çok sayıda güreşçinin er meydanına çıkarak kispet giyeceği e
 Her yıl Kavak Belediyesi ve Kavak Dernekleri Federasyonu işbirliği ile düzenlenen Yaşar Doğu Karakucak Güreş Etkinlikleri 21 Eylül 2014 Pazar günü Kavak Güven Göleti tesislerinde gerçekleşecek. Çok sayıda güreşçinin er meydanına çıkarak kispet giyeceği etkinliklere vatandaşlar davet edildi. 
Kavak Dernekleri Federasyonu (KADEF) Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz bu yıl ki etkinliklerin de coşku ve heyecan içerisinde geçeceğini vurgulayarak: " Tüm halkımızı etkinliğimize davet ediyorum. Yaşar Doğu yalnızca Kavağımızın değil, Ülkemizin hatta dünyanın gururudur. Onun adına tertipleyip geleneksel hale getirdiğimiz güreş etkinliklerimiz aynı zamanda hemşerileri olarak bir vefa borcudur. Bu duyguyu hep birlikte yaşamak ve yaşatmak istiyoruz. Etkinlik için gerekli hazırlıklarımızı tamamladık. Emek veren arkadaşlarımıza, Dernek Başkanları ve Yönetim kurullarına, katkıda bulunan esnafımıza ve özellikle bizleri yalnız bırakmayan belediye ve belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum" diyerek konuştu.
Etkinlikte karakucak güreşleri ile birlikte yaza veda şenliği birlikte gerçekleştiriliyor. Etkinlik günü İlkadım Belediye Binası önünden kalkacak otobüslerle etkinliğe gitme imkanı da sağlanacak. 
Etiketler : YAŞAR DOĞU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.