Yakup İba O Konuşmasıyla Vezirköprüde Gündem Oldu

SAMSUN HABER Haber Girişi : 12 Aralık 2017 23:56
Yakup İba O Konuşmasıyla  Vezirköprüde Gündem Oldu
AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ün Vezirköprüde verdiği konferansta söz alan Vezirköprü Platformu Başkanı Yakup İba'nın yaptığı konuşma Vezirköprü'dü bir anda gündem konusu oldu.
 Yakup İba öyle bir konuşma yaptı ki bir anda Vezirköprülülerin hem gönlünde taht kurdu hem de gündeme oturdu. 


AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ün Vezirköprüde verdiği konferansta söz alan Vezirköprü Platformu Başkanı Yakup İba'nın yaptığı konuşma Vezirköprü'de bir anda gündem konusu oldu.


Yaptığı konuşmada Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Vezirköprüye gelmiş Vezirköprülüler de onu bağrına basmıştı. Ancak uzun zamandır gelemedi. Vezirköprülüler Cumhurbaşkanımızın hasreti içerisindeler. Biz onu çok özledik. Sayın Milletvekilim Ankara'ya vardığınızda bizden Reise selam götürün ve deyin ki Vezirköprülüler seni çok özledi. Bekliyorlar....diyerek selam göndermişti. 


Sosyal medyada onbinlerce kişi o konuşmayı dinleyip paylaştığı görülüyor.

Veziröprülüler önümüzdeki seçimlerde Yakup İbayı Belediye Başkanı olarak görmek istediklerini belirterek bize onun gibi Vezirköprülü sevdası gerek. AK Parti'den Yakup İba'yı aday olarak görmek istiyoruz. Vezirköprümüze yıllardır emek veren tanıtımında büyük görev üstlenen memleket sevdalısı  bu insan bizim için bir şanstır diyerek düşüncelerini belirtiyorlar.

İŞTE O KONUŞMA

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.