VEZİRKÖPRÜLÜLERDEN İ. SADIK EDİSE SERT TEPKİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 17 Ağustos 2018 23:31
VEZİRKÖPRÜLÜLERDEN İ. SADIK EDİSE SERT TEPKİ
Bu yıl 15-16 Ağustos Tarihleri arasında Vezirköprü- Esenköy Uzunçayır yaylasında 11. si gerçekleştirilen Festivale katılmayan Vezirköprü Belediye Başkanı İ. Sadık Edise vatandaşlardan tepki yağdı.
 VEZİRKÖPRÜLÜLERDEN İ. SADIK EDİSE SERT TEPKİ: 

VEZİRKÖPRÜ BURADA SEN NEREDESİN?

Bu yıl 15-16 Ağustos Tarihleri arasında Vezirköprü- Esenköy Uzunçayır yaylasında 11. si gerçekleştirilen Festivale katılmayan Vezirköprü Belediye Başkanı İ. Sadık Edise vatandaşlardan tepki yağdı.

ARTIK BİZDE İ. SADIK EDİSİ YOK SAYACAĞIZ 

Sosyal medyada tepkilerini dile getiren vatandaşlar: "Festivale Havza ve Canik Belediye Başkanları katılarak destek verirken Vezirköprü Belediye Başkanı İ. Sadık Edisin katılmayıp hiçbir şekilde de yardımcı olmamasını kınıyoruz. Ev sahibi konumunda olan bir belediye başkanı bunu yapamaz. İ. Sadık Edis bu hareketiyle kendini yok saymıştır. Biz de onu seçimlerde yok sayacağız. Önümüzdeki seçimlerde kesinlikle aday adayı dahi olmasını istemiyoruz. Bu adamdan Vezirköprüye hayır gelmez. Kendine hayrı olmayanın başkasına da hayrı olmaz. Vezirköprüye yazık edilmiştir. Festivalimize katılan binlerce davetliyi mahcup etmiştir. Bilinçli olarak katılmadığını biliyor ve kınıyoruz". Diyerek düşüncelerini ifade ettiler.  

DEVLET BAŞKANIMIZA MUHALİF DAVRANIŞ

Vatandaşlar ayrıca İ. Sadık Edisin kendi bölgesinde yapılan festivale katılmayışının Cumhurbaşkanımızın Gönül Belediyeciliği anlayışıyla ters düştüğünü de söyleyerek bu şahıstan  GÖNÜL DOSTU BELEDİYECİLİKTE OLMAZ-GÖNÜL DOSTU BELEDİYE BAŞKANI DA OLMAZ. CUMHURBAŞKANIMIZIN BELEDİYE BAŞKANLARINA YAPTIĞI ÇAĞRIYA DA KULAK ASMAMIŞTIR. MUHALİF BİR DAVRANIŞ OLMUŞTUR. ÇOK YAZIK dediler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.