• İHSANBAŞKAN

Vezirköprülüler İbrahim Çalışkan Diyor

SAMSUN HABER Haber Girişi : 13 Şubat 2018 23:09
Vezirköprülüler İbrahim Çalışkan Diyor
Vezirköprü AK Parti İlçe Başkanlığı için ada adaylığı müracaatında bulunan İbrahim Çalışkanın geçtiğimiz günlerde yapılan temayül yoklamasından sonra Ankaraya çağrılması bekleniyor.
VEZİRKÖPRÜLÜLERİN ORTAK İDDİASI: 
"İBRE İBRAHİM ÇALIŞKANDAN YANA"


 ŞİMDİDEN TEBRİK ve KUTLAMALAR BAŞLADI


Vezirköprü AK Parti İlçe Başkanlığı için aday adaylığı müracaatında bulunan İbrahim Çalışkanın geçtiğimiz günlerde yapılan temayül yoklaması sonucuna göre Ankara'ya çağrılması bekleniyor.


Vezirköprü İlçe Başkanlığı için müracaatta bulunan aday adayları içerisinde sevilen bir kişiliğe sahip olan Çalışkana halk arasında AK PARTİ İlçe Başkanlığı görevinin verileceği konuşuluyor. 


Vatandaşlar bütün gözlerin İbrahim Çalışkana çevrildiği ve gelecek haberin Çalışkan yönünde olacağına kesin gözüyle bakıldığını ifade ediyorlar. 


Çalışkan Reise (Recep Tayyip Erdoğan)  bağlılığıyla biliniyor.


Vezirköprüde yapılan liste dışında yeni isimlerinde yer aldığı aday adaylığında İbrahim Çalışkan, Emrullah Yiğit, Eyüp Akdoğan, Mehmet Gülburun, Bekir Kurtoğlu, Haşim Aruç, Mahmut Öztürk,  Bilal Diken, Kemal Yaman, Samet Koç, İbrahim Baykal, Ahmet Avcı ve Nail Çatal yer almıştı.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.