• İHSANBAŞKAN

Vezirköprülü vatandaşların çilesi bitmiyor

SAMSUN HABER Haber Girişi : 05 Kasım 2017 21:25
Vezirköprülü vatandaşların çilesi bitmiyor
Vezirköprülü Vatandaşlar Belediye Başkanı Sadık Edis'in sorunlara çare üretemediğinden yakınarak 'Son dönemi sabrediyoruz' dediler.
 Vezirköprülü Vatandaşlar Belediye Başkanı Sadık Edis'ingörevi boyunca sorunlara çözüm üretemediğinden yakınarak; 'Son dönemi sabrediyoruz' diyorlar.


VATANDAŞI  TAŞIMA SUYA MAHKUM ETTİ


TOPU SASKİ'YE ATIYORLAR. BİZ SASKİYİ SEÇMEDİK VEZİRKÖPRÜ BELEDİYE BAŞKANINI SEÇTİK. BİZİM SÖZCÜMÜZ ODUR. LAF KALABALIĞI YAPMAYIN. ÇÖZÜM ÜRETİN.

Su sorununa karşı önlem arayan vatandaş evde depoladığı sular da yetmeyince son çareyi su taşımakta buldu.


Günün hemen her saatinde camilerden evine su taşıyan vatandaşları Vezirköprü'de görmek mümkün. Taşıma su ile ihtiyaçlarını karşılayan Vezirköprü halkı su sıkıntısına tepkili. Yaşadıkları çileyi anlatacak kelime bulamadıklarını ifade eden vatandaşlar, "Her yıl yeniden yapılan alt yapı çalışmalarından bıkmıştık. Bu yıl buna bir de su kesintisi eklendi. Bu çalışmalar bir sefer de yapılsa bitse olmazmıydı. Her yıl yap-boz sistemi uygulanan bu çalışmalarda giden milli servet değil mi? Çok yazık." şeklinde ifade ediyorlar.

Su sorununun bir an önce çözüme kavuşturulması gerektiğini söyleyen vatandaşlar, mağdur olduklarını da ekliyorlar.

haber. vezirkopruozlem.com

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.