Vezirköprüde sözün bittiği yerde karikatür başladı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 05 Aralık 2017 23:23
Vezirköprüde sözün bittiği yerde karikatür başladı
Vezirköprü Belediye Başkanı İ.Sadık Edisten Ümitlerini kesen Vezirköprülüler dertlerini karikatürle anlatmaya çalışıyorlar.
Vezirköprü Belediye Başkanı İ. Sadık Edisten Ümitlerini kesen Vezirköprülüler dertlerini karikatürle anlatmaya çalışıyorlar.


Vezirköprü 10 yıl geriye gitti.


İ. Sadık Edisi hatırlatacak eser yok

Belediye Başkanı İ. Sadık Edisin verdiği sözlere sadık kalmadığını ifade eden vatandaşlar yollarımız çamur içerisinde, bu halde kış kapıya dayandı. Durumumuzu anlattık fakat bizi duymadı. Dinlemedi bile. Vezirköprü Vezirköprü olalı böyle bir belediye Başkanı görmedi. Sabrediyoruz. Şöyle gurur yapıp ben ayrılıyorum dese Vezirköprü nefes alacak. Adamın sıkıntıları bitmiyor ki bizim dertlerimizle uğraşsın. Bu dönem Vezirköprü 10 sene geriye gitti. Bizde dertlerimizi karikatürize ederek bu şekilde anlatmaya karar verdik. Diyerek konuşuyorlar.

Vatandaşlar Vezirköprü de her şey güllük gülistanlıkmış gibi gösteriliyor. Bu güzelim ilçemiz bir adam yüzünden geri kaldı. Seçimler gelse de kurtulsak. Yıllar evvel ilçe merkezine astığı tabelalar onu yalanlıyor. Yalanlarını yüzüne çarpıyor fakat bu adam bunu anlamıyor. Anlayış duygularını da yitirmiş. Olmuyorsa olmuyor hala o adına proje dediği afişleri orada tutuyor.  Resimleriyle kendini alay ettiriyor. Bunu bile anlamıyor dediler.

Vezirköprü Samsunun en eski kazalarından olup Vezirler diyarı olarak anılan saklı Cennet denilen yerlerden birisi olarak biliniyor. Turizm değeri yüksek olan ilçede yerel yönetimin bu değeri de görüp  farkına varamadığı görülüyor. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.