VEZİRKÖPRÜ'YE YAŞAR DOĞU KİTABI GÖNDERDİLER

SAMSUN HABER Haber Girişi : 13 Mart 2018 23:49
VEZİRKÖPRÜ'YE YAŞAR DOĞU KİTABI GÖNDERDİLER
Merkezi Bursada bulunan Bursa Samsun Yaşar Doğu Derneği Başkanı Dursun Koç Vezirköprünün Habibfakı Köyünde güreş yapan köyün gençlerine Türk Güreşinin Sembol ismi Yaşar Doğu'nun hayatı isimli kitaptan 10 adet hediye olarak gönderdi
Merkezi Bursada bulunan Bursa Samsun Yaşar Doğu Derneği Başkanı Dursun Koç Vezirköprünün Habibfakı Köyünde güreş yapan köyün gençlerine Türk Güreşinin Sembol ismi Yaşar Doğu'nun hayatı isimli kitaptan 10 adet hediye olarak gönderdi.

Samsunun Vezirköprü ilçesine bağlı Habibfakı Köyünde yaşayan gençler Atsporumuz güreşe olan ilgilerini güreş yaparak sürdürüyorlar. Gençler boş zamanlarında köyün çayır meydanında biraraya gelerek emsalleriyle güreş tutuyorlar. Onların güreşe olan bu sevgisi ve ilgisini gören Bursa Samsun Yaşar Doğu Derneği Başkanı Dursun Koç bir jest yaparak 10 adet Yaşar Doğu kitabını hediye olarak gönderdi. 


KOÇ: GÜREŞ YAPANLARA SAHİP ÇIKMAK YALNIZ BOYNUMUZUN BORCU DEĞİL AYNI ZAMANDA MİLLİ BORCUMUZDUR

Dernek Başkanı Dursun Koç yaptığı açıklamada; "Bu gençlerimize sahip çıkmamız lazım bu köy Samsun Vezirköprü nün Habibfakı Köyü gençlerimiz güreşe meraklılar bizde en büyük hediyemizi gönderiyoruz bu gençlerimize Bursa'dan 10 adet Yaşar DOĞU'nun hayatını anlatan kitabını gönderiyoruz inşallah okurlar kendilerini örnek alırlar.Yaşar Doğuya karşı sevgisi olan gençlerimiz onun hayatını okuyarak felsefesini de öğrenip daha bilinçli adımlar atacaklar. Bundan kuşkum yoktur. Keşke herkese her sporcumuza bu kitaptan hediye edip bu büyük güreş dehası ile buluşturabilsek. Umarım bizim bu hareketimiz ilgili kurumları hareket geçirir" diyerek konuştu. 

Habipfakı Köyü Dernek Başkanı teşekkür etti

Habipfakı Köyü Dernek Başkanı  Hasan Aktaş gençler için yapılan bu jestin çok önemli olduğunu ifade ederek "Sağol sayın Dursun Koç Başkanım. Gençlerimiz adına teşekkür ederim" Diyerek teşekkür etti.
Araştırmacı Yazar Ahmet Sevenin yazdığı Yaşar Doğu Kitabı 480 Sayfa ve Büyük boy olup tüm yönleriyle Yaşar Doğu'nun hayatını içeriyor. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.