VEZİRKÖPRÜ'DE RESİM REZALETİNE SON VERİLSİN

SAMSUN HABER Haber Girişi : 23 Mayıs 2019 18:01
VEZİRKÖPRÜ'DE RESİM REZALETİNE SON VERİLSİN
Vezirköprünün dört bir yanını resimli afişleriyle dolduran Belediye Başkanı İ. Sadık Edis Vezirköprü de vatandaşlar tarafından şikayet konusu oldu
VEZİRKÖPRÜ'DE RESİM REZALETİNE SON VERİLSİN

Vezirköprünün dört bir yanını resimli afişleriyle dolduran Belediye Başkanı İ. Sadık Edis Vezirköprü de vatandaşlar tarafından şikayet konusu oldu

Cadde ve sokaklarda adımbaşı fotoğraflarının bulunduğu sokakları fotoğraf stüdyosuna çeviren Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis büyük tepki toplamaya devam ediyor. 

UTANIYORUZ NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR

Belediye başkanı kendini reklam ederek ne yapmaya çalışıyor diyen vatandaşlar: "Bu resim rezaletine son verilsin. Bu kadarı da olmaz. Misafir ve turistlerden utanıyoruz. Gelenler bu adam kim diye soruyorlar. Verecek cevap bulamıyoruz. Beş yıldır bıktık usandık bu resimlerden. Artist misin kardeşim" diyerek konuşuyorlar.

UKRAYNA DEVLET BAŞKANININ ÖRNEĞİNİ VERDİLER

Vezirköprülü vatandaşlar Ukrayna devlet başkanı Zelenskiynin: “Odalarınızda benim resmimin olmasını istemiyorum. Devlet başkanı ikona değildir, idol değildir. Oraya benimki yerine çocuklarınızın fotoğrafını asın ve ne zaman bir karar alacak olsanız onların gözlerine bakın” diyerek yaptığı açıklamayı örnek verdiler.  

HALKIN FOTOĞRAF TEPKİSİNE  İ. SADIK EDİS'İN NASIL BİR KARŞILIK VERECEĞİ MERAK EDİLİYOR
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.