VEZİRKÖPRÜ'DE AFİŞ RAHATSIZLIĞI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 21 Mayıs 2019 19:06
VEZİRKÖPRÜ'DE AFİŞ RAHATSIZLIĞI
Samsunun şirin ilçelerinden Vezirköprü de Belediye tarafından sokak başlarına asılan afişler şikayete konusu olmaya devam ediyor.
VEZİRKÖPRÜ'DE AFİŞ RAHATSIZLIĞI

VEZİRKÖPRÜLÜLERE AFİŞLİ İŞKENCE   

Samsunun şirin ilçelerinden Vezirköprü de Belediye tarafından sokak başlarına asılan afişler şikayete konusu olmaya devam ediyor.

AFİŞLER GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİNE NEDEN OLUYOR

Özellikle Belediye Başkanı İ. Sadık Edis'e ait olan afişlerin vatandaşları bezdirdiği ve psikolojilerini bozduğu görülüyor. Her caddede rastlanan afişlere tepki gösteren vatandaşlar: " Biz adım başı belediye başkanının resmini görmek zorunda mıyız. Vezirköprü sokakları foto stüdyosuna döndü. Bu kadar abartı olmaz. dışarıdan gelen misafirlere karşı utanıyoruz. Sabah akşam bu kişinin resimlerini görmek zorunda kalıyoruz. Ne yana baksak karşımıza çıkıyor. Afişler yüzünden sokağa çıkmak istemiyoruz. Bu davranış sağlıklı bir davranış olamaz. Bir an evvel afişlerin kaldırılmasını istiyoruz. Edep ve adap diye bir şey var. Görüntü kirliliğine son verilmeli. Bize yapılan bu afiş işkencesine dur desinler. Bunları bir türlü anlatamıyoruz bu adama. Yetkililer sesimizi duysun artık" diyerek konuşuyorlar.

TURİSTLERDEN ŞİKAYET GELİYOR

Vezirköprü'nün dörtbir yanında rastlanan afişlerin aynı zamanda görüntü kirliliği oluşturduğu tarihi ve kültürel değerler açısından turist alan bir ilçeye hiç yakışmadığını da dile getiren ilçe sakinleri Turistler fotoğraftaki bu adam kim. Tarihle bağlantısı var mı diyerek soru sorduklarına şahit oluyoruz. Onlara verecek cevap bulamıyoruz dediler.

 İ. SADIK EDİS'İN AFİŞ ÇILGINLIĞINA KARŞI TAVRI MERAK EDİLİYOR

Söz konusu şikayetler karşısında Vezirköprü Belediye Başkanı İ. Sadık Edis'in tavrının ne olacağı merak ediliyor. 

Vezirköprü Samsun ve İlçeleri içerisinde en fazla afiş bulunduran ilçe olarak birinci sırayı koruyor.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.