• İHSANBAŞKAN

VEZİRKÖPRÜ BELEDİYE BAŞKANI EDİS'İN MAKSADI NE?

SAMSUN HABER Haber Girişi : 05 Eylül 2019 14:45
VEZİRKÖPRÜ BELEDİYE BAŞKANI EDİS'İN MAKSADI NE?
Vezirköprüspor eski Başkanı Bünyamin Başar sosyal medyadaki sayfasında Vezirköprü Belediye Başkanı İ. Sadık Edis'e:'Kardeşim memlekete zulüm etmek için mi Seçtik sizleri yeter artık her şeyin bir sabrı var' dedi.
VEZİRKÖPRÜ BELEDİYE BAŞKANI MAKSATLI MI HAREKET EDİYOR?

AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANINA SESLENDİLER: OYLAR CUMHURBAŞKANIMIZ SN. TAYYİP ERDOĞAN VERİLMİŞTİR SANA DEĞİL.

Başar kendisinin Kulüp Başkanlığı döneminde Vezirköprüsporun başarılı bir çıkış yakaladığını ancak Belediye Başkanı İ. Sadık Edis'in verdiği sözlerin hiçbirisini tutmayarak kulübü  ve sporcuları yalnız bıraktığını söyledi. Başar bugüne kadar kendi imkanlarıyla yola eden Vezirköprüsporun zor duruma düşürüldüğünü bunun tek sebebi de İ. Sadık Edis olduğunu söyledi. 

Vezirköprüspor eski Başkanı Bünyamin Başar sosyal medyadaki sayfasında Vezirköprü Belediye Başkanı İ. Sadık Edis'e:"Kardeşim memlekete zulüm etmek için mi
Seçtik sizleri yeter artık her şeyin bir sabrı var" dedi.

İNSANLARA ZULÜM ETMEKTEN KEYİF Mİ ALIYORSUN?

Vezirköprüspor eski Başkanı Bünyamin Başar :

MÜCADELEM DEVAM EDECEK HER ŞEYİ PARAYLA SATIN ALAMAYACAKSIN!

"Kardeşim memlekete zulüm etmek için mi
Seçtik sizleri yeter artık her şeyin bir sabrı var.
İnsanlara zulüm etmekten neden bu kadar keyif alıyorsunuz. Türkiye de birinci sıradan seçim almış olabilirsin ödülde alabilirsin . 

Tüm etkili ve yetkili bu işlerle ilgili kimler varsa göreve davet ediyorum. Bu işin sonu ne olursa olsun sonuna kadar mücadelem devam edecek.

YALAN KONUŞUYORSUN

Memlekette bu kadar sorun varken hala çözüm değil sorun üreten makamlar istemiyoruz. Yazıklar olsun yaptığım verdiğim emeklere halaaa yalan konuşma cüretini nereden alıyorsun" dedi.
 
ONURUMU ALMAYA PARAN VE MAKAMIN YETMEZ

Vezirköprüspor eski Başkanı Bünyamin Başar kendisini maddi ve manevi olarak kendisini zor durumda bıraktığını iddia ettiği İ. Edis'e: 

"Arkadaşlar dersiniz belki kabak tadı verdi diyebilirsiniz ama maalesef yapılanları sindirmem mümkün değil. Bana bunları yapan bir başkasına neler yapmaz. Beni zor duruma düşürebilirsin eline ne geçer. Bana ne istersen yapabilirsin ama unuttuğun bir  şey var. Benim eşimi dostumu onurumu alabilmen mümkün değil senin ne makamın nede paran yeter. "dedi.

VATANDAŞ İ. SADIK EDİS'TEN MEMNUN DEĞİL PARTİSİNE BİLEREK VE KASITLI ZARAR VERİYOR

Vezirköprü'de yapılan Belediye Başkanınızdan memnun musunuz anketine vatandaşlar biz oylarımızı AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Tayyip Erdoğan'a verdik. Belediye Başkanı İ. Sadık Edis'ten  memnun değiliz diyerek yanıt verdiler.

Başar basına demeçler verdiğini bu işin peşini bırakmayacağını kimsenin Vezirköprünün geleceği ile oynamaya kalkışmamasını bunu yapanların karşılığını göreceklerini de söyledi.

Başar, İ. Sadık Edis'in Vezirköprü gibi önemli bir ilçenin Futbol takımını yalan ve ilgisizlikle karşı karşıya bırakarak Vezirköprülüleri hayal kırıklığına uğrattığını ifade ederek :"Vezirköprünün gururuyla oynamaya kimsenin hakkı yoktur. Halkın onuru parayı yenecektir" dedi. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.