• İHSANBAŞKAN

Vezirköprü Belediye Başkanı bildiri yayınladı

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 22 Ekim 2014 10:39
Vezirköprü Belediye Başkanı bildiri yayınladı
Tarihi Taşhan yangınından büyük üzüntü duyduğunu dile getiren Vezirköprü belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis bir bildiri yayınladı.
TARİHİ TAŞHAN YANGININDAN BÜYÜK ÜZÜNTÜ DUYDUĞUNU İFADE EDEN VEZİRKÖPRÜ BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM SADIK EDİS BİLDİRİ YAYINLADI

 SAYGIDEĞER VEZİRKÖPRÜLÜ HEMŞEHRİLERİM

29.09.2014 günü ilçemizin gözbebeği,tarihi mekanımız Taşhan, çıkan yangın sonucu büyük hasar görmüş ve kullanılmaz hale gelmiştir. Olay sonrası gerek basında gerekse halk arasında çıkan söylentilerde oluşan bilgi kirliliği siz değerli halkımızın kafasının karışmasına neden olmuştur. Çıkan yangınla ilgili gerek adli gerekse idari soruşturmalar devam etmekte olup,henüz kesinleşmiş bir rapor bulunmamaktadır.Bu konuda raporlar sunulduktan ve olay aydınlığa kavuştuktan sonra siz değerli halkımızla paylaşılacaktır. Bu süre zarfında değişik provokatörlerin ortaya yaydığı ve bilgi kirliliğine neden olan haberlere itibar edilmemesini siz değerli halkımızdan talep ediyoruz.

            Taşhanımız , Bakanlığımız, Vakıflar Genel Müdürlüğümüz, Samsun Valiliğimiz ,Büyükşehir Belediye Başkanlığımız ve Belediyemiz katkılarıyla en kısa sürede eski haline kavuşturulacaktır.

            Her zaman olduğu gibi bugün de siz değerli halkımızın destekleriyle bu sınavı da başarı ile atlatacağımıza inancımız tamdır.

            Kamuoyuna saygı   ile duyurulur.

                                                                        

 

                                                                                 İbrahim Sadık EDİS

                                                                             Vezirköprü Belediye Başkanı

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.