• İHSANBAŞKAN

VEZİRKÖPRÜ B.BAŞKANI İ. SADIK EDİSTEN MAALESEF GAFI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 18 Temmuz 2018 00:46
VEZİRKÖPRÜ B.BAŞKANI İ. SADIK EDİSTEN MAALESEF GAFI
Vezirköprü Belediye Başkanı İ. Sadık Edisin 15 Temmuz 2018 Gecesi Vezirköprü’de halka hitaben yaptığı konuşmada tarihi gaflara da imza attığı görüldü.

BU KONUŞMADAKİ MAALESEF KELİMESİ YERİNDE OLMADI  

"MAALESEF BAŞKAN"


Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis'in 15 Temmuz 2018 Gecesi Vezirköprü’de halka hitaben yaptığı konuşmada tarihi gaflara imza attığı görüldü.


SAMSUN BÜLTEN ÖZEL HABER


VEZİRKÖPRÜ BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM SADIK EDİSTEN MAALESEF GAFI


Konuşmasında defalarca maalesef kelimesi kullanan İ. Sadık Edis’in maalesefin hangi manada kullanıldığını bilmediği görüldü. İ. Sadık Edis konuşmasında “Hainler emellerine maalesef ulaşamadılar” ifadesiyle tarihi bir gafa da imza attı.


Yine konuşmasında: "Maalesef Türkiye’miz Cumhurbaşkanımızın devlet Başkanımızın önderliğinde yoluna devam ediyor" dediği görülüyor.


MAALESEFÜzülerek söylüyorum ki, ne yazık ki 

anlamlarına geliyor.  (TDK Sözlüğü)


BİRİ BAŞKANI UYARSIN!


Başkanın konuşmasını ses kaydına da alan duyarlı vatandaşların aralarında bu konuşma için; “Başkan maalesef kelimesinin manasını bilmiyor birisi uyarsın. Sürekli gaf yapıyor” dedikleri görüldü.  

 

İ. SADIK EDİSİN İŞTE GAFLARLA DOLU O KONUŞMASI


“Ülkemizin üzerinde oynanan oyunlar var. Biz yine sizlerle burada toplandık. Devlet başkanımızın talimatıyla 27 gün nöbetimize devam ettik ve hainler emellerine maalesef ulaşamadılar. 


Vezirköprümüzün halkı olarak hepinize çok teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Bildiğiniz gibi o akşam maalesef devletimizin 10 ila 25 milyar lira arasında maaş alarak insanların ülkemiz üzerinde oynadıkları oyunlara alet olarak fetönün oyunlarıyla o akşam maalesef milletin meclisine genelkurmay başkanlığının özel harekâtın… Burada bütün şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum mekânları cennet olsun yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum gazilerimize de sağlık sıhhat esenlikler diliyorum. Dediğimiz gibi cumhurbaşkanımız dediği gibi devlet başkanımızın dediği gibi topunuz gelsin diyordu ya o akşam topuna geldi maalesef güçleri yetmedi… yetemicekte. Biz 15 Temmuzda unutmadık unutturmayacağız da her yıl bunu yenileyeceğiz tekrar tekrar ama biz yerimizdeyiz yine buralardayız buralarda da olacağız ama o insanlar maalesef şu anda yok… İnşallah bazı şeylerde bilgi sahibi olacaksınız bunları sizlere bildireceğiz. Ben şahsım adına buna söz veriyorum. Size bu konularda bilgilendirme yapacağım. Bugün çok kısa sürede çok başarılar kaydettik aşamalar kaydettik 


Maalesef Türkiye’miz Cumhurbaşkanımızın devlet başkanımızın önderliğinde yoluna devam ediyor, 


İnşallah bu kasvetli günler zaten geride kaldı önümüze bakacağız yolumuza devam edeceğiz. Bizim Türkiye’miz kolay kazanılmadı bu topraklar kolay kazanılmadı. Her karış toprağında şehit kanları var bunları hiç kimse bölemiyecek hiç kimse bu emellere gücü yetemeyecek ne Amerika’nın ne İsraillin ne İngiltere’nin hiçbir şekilde gücü yetemeyecek yetmeyecekte bu böyle bilin. Bizim başımızda devlet başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olduğu sürece hükumetimiz devletimiz olduğu sürece hiçbir şekilde şer güçler emellerine ulaşamayacak hepsinden Allah razı olsun en önemlisi de sizlerden Allah razı olsun bilirliğimiz beraberliğimiz daim olsun dediğimiz gibi unutturmadık unutturmayacağız hiçbir şekilde. Bu hain darbe girişimini insanlarımıza anlatacağız çoluğumuza çocuğumuza anlatacağız bunda hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Dediğimiz gibi her zaman güçlüyüz biz buradayız burada olacağız Vezirköprü’de görevini her zaman yapıyor yapacakta hepinize Allah razı olsun diyorum birliğimiz beraberliğimiz daim olsun yolunuz bahtınız açık olsun Cenabı Allah hepinizin yardımcısı olsun Allaha emanet olun diyorum” 


******

BU GAFLARI YAPAN MAALESEF BİR BELEDİYE BAŞKANI "MAALESEF BAŞKAN"


MAALESEF: Üzülerek söylüyorum ki, ne yazık ki anlamlarını taşıyor  (TDK Sözlüğü)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.