• İHSANBAŞKAN

VALİ OSMAN KAYMAK'A BALKANLARDAN MESAJ VAR

SAMSUN HABER Haber Girişi : 10 Haziran 2020 20:01
VALİ OSMAN KAYMAK'A BALKANLARDAN MESAJ VAR
Geçtiğimiz yıllarda bir dizi konferans vermek üzere Türkiye'ye gelen Tarihçi Eldar Uka'dan Samsun valisi Osman Kaymak'a mesaj var.
VALİ OSMAN KAYMAK'A BALKANLARDAN MESAJ VAR


Geçtiğimiz yıllarda bir dizi konferans vermek üzere Türkiye'ye gelen Tarihçi Eldar Uka'dan Samsun valisi Osman Kaymak'a mesaj var.


Kosovalı Tarihçi Eldar Uka geçtiğimiz yıllarda Samsuna da  gelmiş ve Vali Osman Kaymak'ı makamında ziyaret etmişti. 

BALKANLARDA OSMAN KAYMAK SEVGİSİ 

Eldar Uka mesajında:


"Sayın valim Osman Kaymak. Samsun'a geldiğimde vatan toprağının sıcaklığını hissettiğim yerlerden birisini de sizi ziyaret ettiğimde buldum. Göstermiş olduğunuz misafirperverliğiniz mütevazı kişilik ve dostluğunuz bende derin izler bıraktı. Taşımış olduğunuz görev aşkı ve memleket sevdanızı içimden binlerce kere kutladım. Balkanlara giderken sizin gibi kadirşinas bir Vali ile tanışmış olmanın keyfi içerisinde  dostluğunuzu da yanımda götürdüm. Fırsat buldukça anlattım. Siz tanımasanız bile Balkanlarda sizi gıyabınızda tanıyıp sevenleriniz vardır. Samsunda seveninizin çok olduğunu biliyorum. Tarih şahittir ki bu büyük millet kendine hizmet edeni, sevgi göstereni gönlünde taşır ve yaşatır. Samsunluların da böyle  yaptığını gördüm. Çok sevdiğinize inandığım Samsun'dan Mülkiye Başmüfettişi olarak görev değişikliği ile ayrılacağınızı öğrenmiş bulunmaktayım. Balkanlarda bir dost, bir kardeşiniz olduğunu unutmazsanız sevinirim. Bu anlayışla yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyor görevinizde başarılar temenni ediyorum" dedi.  


Kosovalı Tarihçi Eldar Uka Samsun Bülten ve Ülkem Haber sitelerinde köşe yazarı olarak görev yapıyor.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.