ULUBATLI HASAN (OKUR) MHP'DEN ADAY ADAYI OLDU

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 01 Mayıs 2018 20:49
ULUBATLI HASAN (OKUR) MHP'DEN ADAY ADAYI OLDU
Çevresinde Ulubatlı Hasan olarak tanınan ve Samsunun sevilen simalarından Hasan Okur 24 Haziran'da yapılacak olan Genel Seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisinden Samsun Milletvekili Aday Adaylığı müracaatında bulundu.
Çevresinde Ulubatlı Hasan olarak tanınan ve Samsunun sevilen simalarından Hasan Okur 24 Haziran'da yapılacak olan Genel Seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisinden 27. Dönem Samsun Milletvekili Aday Adaylığı müracaatında bulundu. 

Hasan Okur yaptığı açıklamada; "Ben Milliyetçi Hareket Partisi mensubuyum. Ülkücü Hareketten geliyorum. Kendimi tanıdığım günden bu yana bu çizgimi değiştirmedim. Genel Başkanım Sayın Devlet Bahçeli Bey Liderliğinde Milliyetçi Hareket Partisi ile TBMM çatısı altında Devletime ve Milletime hizmet vermek istiyorum. Şahsıma teveccüh gösterilirse görevimi en iyi şekilde yapacağıma inanıyorum. Rabbim hayırlı eylesin" diyerek konuştu. 

Hasan Okurun Aday Adaylık müracaatında bulunması Samsun'da ve ilçesi Çarşamba'da sevinçle karşılandığı görüldü. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.