TÜRKİYE'NİN UFKUNU AÇAN BİR CUMHURBAŞKANI

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 28 Ağustos 2014 23:08
TÜRKİYE'NİN UFKUNU AÇAN BİR CUMHURBAŞKANI
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; Seçilmiş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'yi her zaman ileri taşıyacaktır" dedi.
ERDOĞAN TOK, "TÜRKİYE'NİN UFKUNU AÇAN BİR CUMHURBAŞKANI"

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; Seçilmiş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'yi her zaman ileri taşıyacaktır" dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, TBMM Başkanı Cemil Çiçek başkanlığında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yemin töreni için toplanan TBMM Genel Kurulu'na katıldı. Meclis koltuklarından bu tarihi ana şahitlik eden Başkan Tok töreni yakından takip etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hedefleri doğrultusunda Türkiye'nin her zaman yükseleceğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Türk Millet ilk defa Cumhurbaşkanını seçti. Seçilmiş bir Cumhurbaşkanı olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan TMBB'de yemin ederek görevine başladı. Bu gurur ve onur dolu anı yerinde yaşamaktan son derece mutluluk duydum. Milletin kendi başkanını seçmesi gibi daha özgür bir durum yoktur. Türk Milleti seçimini yaparak ülkesinin gelecek yıllarda hedeflerine ulaşması için doğru olanı yaptı. Türkiye'nin ufkunu açan bir Cumhurbaşkanı bu ülkenin her zaman yükselmesi için her zaman hedeflerini yükseltecektir. Bu hedeflerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'da mevcuttur. Recep Tayyip Erdoğan'ın üstlendiği bu görev Türkiye'nin hızına hız katacaktır. Cumhurbaşkanımızın açtığı bu aydınlık yolda Türk Milleti olarak her zaman yürüyeceğiz. Cumhurbaşkanımızın her zaman olduğu gibi kişi, din, dil, ırk ayrımı yapamadan görevini gerçekleştireceğinden kuşkumuz yoktur. Allah Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı bu yeni görevinde utandırmasın, hayırlı uğurlu olsun." dedi.

 İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş ile birlikte yemin töreni sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı uğurladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.