Türkiye Arakanlı Müslümanlara Yardım İçin Seferber Oldu

GÜNDEM Haber Girişi : 07 Eylül 2017 12:31
Türkiye Arakanlı Müslümanlara Yardım İçin Seferber Oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve beraberindeki heyet Myanmar'ın Kuzey Rakhayn eyaletindeki insanlık dramına dikkati çekmek için kamplara en yakın şehir olan Cox Bazar'a geldi.
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve beraberindeki heyet Myanmar'ın Kuzey Rakhayn eyaletindeki insanlık dramına dikkati çekmek için kamplara en yakın şehir olan Cox Bazar'a geldi.
TÜRKİYE CUMHURİYETİ MAZLUMUN YARDIMINA KOŞTU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve beraberindeki heyet, Myanmar'ın Kuzey Rakhayn eyaletindeki insanlık dramına dikkati çekmek ve yaşanan olaylar neticesinde Bangladeş'e sığınmak zorunda kalan Arakanlılara yardım hususunda Türkiye'nin elinden geleni yapacağını göstermek için Bangladeş'e geldi. 


Bangladeş'te Erdoğan ve beraberindeki heyeti Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu karşıladı


Emine Erdoğan'a, oğlu Bilal Erdoğan'ın yanı sıra Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ile AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ravza Kavakcı Kan da eşlik etti.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.