• İHSANBAŞKAN

TSD Samsun Şubesinden 'Engelsiz Şiir Akşamları'

SAMSUN HABER Haber Girişi : 19 Ekim 2014 23:56
TSD Samsun Şubesinden 'Engelsiz Şiir Akşamları'
Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi 'Engelsiz Şiir Akşamları' yeni sezonu açtı.
 Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi 'Engelsiz Şiir Akşamları' yeni sezonu açtı. 
SAMSUN BÜLTEN-Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi geçen yıl düzenlediği ve iki haftada bir icra ettikleri şiir akşamları programlarını kaldıkları yerden  icra etmeye başladı. 'Engelsiz Şiir Akşamları' Derneğin Samsun Şubesinde gerçekleştiriliyor. 
Ahmet Günay'ın sunumunu gerçekleştirdiği şiir akşamlarına çok sayıda Samsunlu Şair katılarak yazdıkları şiirleri okuma fırsatı buluyor. Şiir akşamlarına katılan şairler böyle akşamların tertip edilmesi hem şairler arasında birlik ve beraberliği sağlıyor, hem de şiirlerimizi okuyarak arkadaşlarımızın beğenisine sunuyoruz. Kendi aramızda şiirlerimizi tartışma fırsatı da elde ettiğimiz için sanatımıza ilerletme noktasında katkıda bulunmuş oluyoruz. Bir çok şehirde bulunan şairler ve ozanlar kahvesinde bir araya gelen sanatkarlar gibi biz de böyle toplantılarda buluşuyoruz.  Bu aynı zamanda Samsunumuzun kültürel zenginliğini de ifade etmektedir diyerek konuşuyorlar.
Şiir akşamlarına engelli şairlerin yanı sıra çok sayıda Şamsunlu şair de katılarak şiirlerini okuyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.