• İHSANBAŞKAN

TOK: ŞEHİT VE GAZİLERİMİZE MİNNETTARIZ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 06 Mart 2018 00:21
TOK: ŞEHİT VE GAZİLERİMİZE MİNNETTARIZ
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Necat Yılmaz ve Dernek Yönetim Kurulu üyelerini Gazi Hizmet Binasında ağırladı.

-Başkan Tok’a anlamlı ziyaret ve hediye


-“Şehit ve gazilerimize borcumuzun pahası biçilemez”

 

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Necat Yılmaz ve Dernek Yönetim Kurulu üyelerini Gazi Hizmet Binasında ağırladı.

 

Ziyarette, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Necati Yılmaz Başkan Tok’a Türk askerini simgeleyen Mehmetçik biblosu hediye etti. Dernek faaliyetleri ve çalışmaları hakkında Başkan Tok’a bilgiler veren Dernek Başkanı Necati Yılmaz, Her zaman ve her şart altında gazilerimize, şehit ve gazi aile yakınlarına göstermiş olduğunuz ilgi ve alakanızdan ötürü teşekkür ediyoruz. Bizlere verdiğiniz bu değer her zaman bizleri hep yüceltmiştir. Sizler her zaman  şehit ve gazi ailelerinin duasını alıyorsunuz” diye konuştu.

 

 “ŞEHİT VE GAZİLERİMİZE MİNNETTARIZ”

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Şehit ve gazilerimize her zaman minnettarız. Türk milleti tarihinin her döneminde inancı, vatanı, bağımsızlığı, bayrağı, ezanı gibi mukaddes bildiği değerler adına canı pahasına mücadele vermekten çekinmemiş aziz bir millettir. Sahip olduğumuz istiklal ve hürriyet, hiç kuşkusuz bize şehitlerimizin ve gazilerimizin mirasıdır. Toprağa verdiğimiz her şehidimiz, gazilik mertebesine ulaşan her kardeşimiz, devlet ve millet olarak varlığımızın, birliğimizin, geleceğimizin adeta birer mührü, birer kilidi gibidir. Ay yıldızlı bayrağımızın ilelebet göklerde dalgalanması için bu topraklarda sonsuza kadar özgür bir şekilde, huzurlu şekilde yaşamamız için gözlerini kırpmadan canlarını veren yiğitlerimiz için ne yapsak azdır.  Gazilerimiz, şehitlerimiz, onların yakınları her zaman başımızın tacıdır. Bize düşen o mübarek canların geride bıraktıklarına sahip çıkabilmek, emanetlerine gereken hürmeti ve hizmeti  gösterebilmektir. Bize düşen, aziz şehitlerimizin bize gösterdiği istikamete de sımsıkı sahip çıkmaktır.  Onlardan aldığımız güç, inanç ve ilhamla bize emanet edilen bu cennet vatanı sonsuza dek birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daima koruyarak, yüceltmektir.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.