• İHSANBAŞKAN

TOK İLKADIM KENT KONSEY ÜYELERİNİ AĞIRLADI

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 05 Eylül 2014 22:30
TOK İLKADIM KENT KONSEY ÜYELERİNİ AĞIRLADI
İlkadım Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Bünyamin Kocaoğlu ve Yürütme Kurulu üyeleri İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u ziyaret etti.
ERDOĞAN TOK: "HER ADIMDA İSTİŞARE"

ERDOĞAN TOK: "ŞAHISLARA DEĞİL TOPLUMA HİZMET"

Kent Konseyinin şehirlerin ortak aklı olduğuna vurgu yapan Başkan Tok "Biz her adımda istişare ve ortak akıl düşünceye önem vereceğiz" dedi. İlkadım Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Bünyamin Kocaoğlu ve Yürütme Kurulu üyeleri İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u ziyaret etti.

İlkadım Kent Konseyi, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u makamında ziyaret ederek hizmetleri ve destekleri için teşekkür etti. Başkan Tok'a yürüttükleri çalışmalar hakkın bilgi veren İlkadım Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Bünyamin Kocaoğlu "Gerçekleştirdiğimiz Genel Kurul'dan bu güne kadar desteklerini ve hizmetlerini esirgemeyen İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok'a sonsuz teşekkür ediyoruz" dedi.

Kent Konseyi'nin amacının şahsi kişi veya kişiler hizmet olarak değil, topluma ve toplumda birlik içinde yaşamını sürdüren insanlara hizmet etmek olduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Kent Konseyimize ziyaretlerinden ötürü sonsuz teşekkür ediyorum. Kent Konseyleri çalışma grupları ile birlikte, bir şahsa hizmet eden değil, bölgede yaşamını sürdüren insanların istek ve görüşleri doğrultusunda çalışmalar yapan kurumdur. Bölgede yaşayan insanların istekleri ne ise onlar göz önüne alınarak yaşamlarını kolaylaştırmak için çalışmalar ve hizmetler yapılır. Bu doğrultuda çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan İlkadım Kent Konseyimize sonsuz teşekkür ediyorum. Çalışmalarının her adımlarında desteklerimizi esirgemeyeceğimizin altını çizerim." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.