TERBİYE EROZYONU YAŞAYAN KADINLAR HAVAALININI BİRBİRİNE KATTI

GÜNDEM Haber Girişi : 10 Temmuz 2014 15:17
TERBİYE EROZYONU YAŞAYAN KADINLAR HAVAALININI BİRBİRİNE KATTI
Bilet işlemlerinde sıraya girmeyerek görevliyle tartışan ve personelin yüzüne zarar veren iki kadın, polislere ve basın mensuplarına küfür edip saldırdı.
 BU KADINLARIN KULLANDIĞI KELİME KİMLİK VE KİŞİLİKLERİNİ ELE VERİYOR
HAYA EDEP GİDİNCE KADININ DÜŞTÜĞÜ DURUM BU İŞTE
AĞIZA ALINMAYACAK KÜFÜRLER SAVURAN KADINLARIN BU DURUMU AHLAK EROZYONUN DA BİR RESMİ
Atatürk Havalimanı'nda bilet işlemlerinde sıraya girmeyerek görevliyle tartışan ve personelin yüzüne zarar veren 2 kadın, havalimanını birbirine kattı. Havalimanı personeline, polislere ve basın mensuplarına küfür edip saldıran kadınlar, gözaltına alındı.

PERSONELE SALDIRDI

İddiaya göre; Atatürk Havalimanı dış hatlar gidiş terminalinde Canan D., Hayrine S. isimli iki kadın, bilet işlemlerinde sıraya girmeyerek Turkish Ground Services (TGS) personeliyle tartıştı. Sıraya girmesi konusunda uyarılması üzerine tartışmaya başlayan kadınlardan birisi personele saldırarak yüzüne zarar verdi. Yüzünden yaralanan TGS çalışanı hastaneye götürüldü.

HAKARET VE KÜFÜR

Olay yerine gelen polislere ve çalışanlara da hakaret eden kadınlar, ardından çekim yapmaya gelen basın mensuplarına küfür edip saldırdı. Bir basın mensubunun kamerasına zarar verdi. Hakaret ve küfürleri burada da devam ettiren kadınların araya girmeye çalışan polise vurdukları görüldü.

İki kadın, polisler tarafından gözaltına alındı. Yaralanan görevli ve basın mensupları da kadınlardan şikayetçi oldu.

Etiketler : HAVA ALANI
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.