• İHSANBAŞKAN

TEKKEKÖY BEM BİR SEN TEMSİLCİLERİNİ AĞIRLADI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 10 Ekim 2017 21:43
TEKKEKÖY BEM BİR SEN TEMSİLCİLERİNİ AĞIRLADI
Belediye ve Özel İdare Çalışanları Sendikası BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanlığına bağlı sendika temsilcilerinin her ay bir ilçe ziyaret kapsamında gerçekleşen ilçe ve belediye ziyaretleri devam ediyor.
Belediye ve Özel İdare Çalışanları Sendikası BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanlığına bağlı sendika temsilcilerinin her ay bir ilçe bir belediye  ziyareti kapsamında ziyaretleri devam ediyor. 

BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever başkanlığında gerçekleşen ve  Tekkeköy Belediye Başkanlığının ağırladığı gezide sendika temsilcileri Tekkeköydeki  tarihi ve doğal mekanların yanısıra belediye binasını da gezme fırsatı buldular.

Ziyaret boyunca BEM BİR SEN temsilcilerine  eşlik eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar  çalışmaları hakkında yerinde bilgiler verdi. 

Togar ziyaret içinTekkeköyün seçilmesinden duyduğu dile getirerek ; "İlçemiz her yönden hızlı bir şekilde gelişmektedir. Samsuna en yakın ilçelerden birisidir. Hatta şehirle bütünleşmiş durumdayız.  Raylı sistem ilçemizi şehir merkezine bir adım daha yaklaştırmış bulunmaktadır. Şehir Stadımız ilçemiz sınırları içerisindedir. Havaalanına en yakın ilçe konumundayız. Modern bir hizmet binamız var. Tabi biz personelimizle birlikte burada olması gereken en güzel hizmeti gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Kısacası bize güvenen vatandaşlarımızın güvenine layık olmaya çalışıyoruz. Tekkeköy mağaraları her geçen gün ciddi anlamda turist çekmeye devam ediyor. Önümüzdeki günlerde ve yıllarda adından çok daha sık bahsettirecek çalışmalarımız devam ediyor. Bugün sizleri burada ağırlama imkanı verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi. 

BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever; "Fırsat buldukça sendikamıza bağlı il ve ilçe belediyelerimizde görev yapan temsilcilerimizin katılımlarıyla önceden belirlediğimiz bir ilçemize ziyaret gerçekleştiriyoruz. Bu ziyaretlerde temsilcilerimiz hem o ilçenin tarihi mekanlarını hem de doğal güzelliklerini görme ve tanıma fırsatı buluyor. Genelde toplantılarımıza Belediye Başkanlarımız da eşlik ederek çalışmaları hakkında bilgiler veriyor. Bu ay ziyaretimizi Tekkeköy İlçemize gerçekleştirdik. Belediye Başkanımız Hasan Togar gün boyu bizi ve temsilcilerimizi yalnız bırakmadı. Katılımcılar açısından oldukça yararlı bir gezi oldu. Tekkeköydeki çalışmaları yakından görme ve bilhassa Belediye Başkanımızın ağzından dinleme imkanı elde ettik. Bu ziyaretlerimiz aynı zamanda temsilcilerimiz arasında ciddi bir kaynaşmaya da sebep oluyor. Başta Belediye Başkanı Hasan Togar olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Gezi ve ziyaretlerimiz önümüzdeki günlerde diğer ilçelerimiz ve belediyelerimizde devam edecek" diyerek konuştu. 


BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever  ve Tekkeköy Belediyesi BEM BİR-SEN Temsilcisi Semra  Aksoy ziyaret anısına Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'a bir tablo hediye etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.