• İHSANBAŞKAN

TEDAVİ GÖREN İSMAİL H. KASAPOĞLUNDAN MESAJ VAR

SAMSUN HABER Haber Girişi : 01 Ocak 2021 21:04
TEDAVİ GÖREN İSMAİL H. KASAPOĞLUNDAN MESAJ VAR
Bir süredir Koronavirüs tedavisi gören Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlundan mesaj var.
Bir süredir  Koronavirüs tedavisi gören Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü  İsmail Hakkı Kasapoğlundan mesaj var.


Sevgili Dostlarım; bir süredir Covid-19 tedavisi görüyordum

ilk haftayı evimde gayet iyi bir şekilde geçirdikten sonra birden solunum sıkıntısı çekmem sebebiyle edilmedik Medikalpark hastanesine kaldırıldım.

Medikalpark Hastanesi’nde başlayan tedavi süreci ile iyileşmeme (Allah’ıma sonsuz şükürler olsun) büyük katkı sağlayan, büyük özveriyle, sevgiyle çalışan, başarılı doktorlarımızdan
Göğüs Hastalıkları Doktorlarım

Prof. Dr. Şevket Özkaya, Uzm. Dr. Adem Dirican, hastanenin Genel Müdürü Dr. Hakan Özcan ve Ordu il Sağlık Müdürü sevgili abim Dr. Mustafa Kasapoğlu başta olmak üzere hastanenin tüm sağlık çalışanlarına ve personeline çok teşekkür ederim.

Hakkınız ödenmez, İyi ki Varsınız 

Değerli büyüklerime, yönetici ve çalışma arkadaşlarıma, sevgili öğrencilerime çok çok değerli dostlarıma, dostluk mesajlarıyla güç veren, dualarını, desteğini esirgemeyen, arayan soran merak eden, kötü gününüzde yanımızda olduğunu hissettiren herkese en kalbi duygularımla sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.

Şunu bir kez daha anladık ki “sağlık” her şey

Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum büyüklerime hürmetlerimi sunuyorum. Hastalarımıza Rabbimden acil şifalar diliyorum. En yakın zamanda görüşmek üzere. Sağlıkla mutlulukla kalın.

Allah’a emanet olun

Maske-Mesafe-Temizlik

Not: Bir süre evimde tedavime devam edilecek. Bu süre içerisinde arayanlara cevap veremeyebilirim bu konuda anlayışınıza sığınıyor şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum.

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü  İsmail Hakkı Kasapoğlunun bir an evvel sağlığına kavuşarak görevinin başına dönmesini temenni ediyoruz. Tekrar geçmiş olsun diyor Allah'tan Acil şifalar diliyoruz. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.