• İHSANBAŞKAN

TAEKWONDO'DA SAMSUNA AVRUPA 2.LİĞİNİ GETİRDİ

SPOR Haber Girişi : 10 Haziran 2018 23:22
TAEKWONDO'DA SAMSUNA AVRUPA 2.LİĞİNİ GETİRDİ
Kavak Gençlik Spor Kulübü sporcuları başarılarını daha önce elde ettikleri İl Birincilikleri, ardından Türkiye Şampiyonlukları ve bunu izleyen Avrupa Şampiyonlukları ile taçlandırmaya devam ediyorlar.
Kavak Gençlik Spor Kulübü sporcuları başarılarını daha önce elde ettikleri İl Birincilikleri, ardından Türkiye Şampiyonlukları ve bunu izleyen Avrupa Şampiyonlukları ile taçlandırmaya devam ediyorlar.

Son alarak 31 Mayıs - 10 Haziran 2018 tarihlerinde Bulgaristan'ın Plovdiv kentinde gerçekleşen "1. WTE MULTİ TAEKWONDO'da 59 Kiloda mücadele veren Arslan Demir Avrupa 2.si olarak Ümitler Kategorisinde de Avrupa Şampiyonasına Kota almayı garantiledi 

Arslan Demir böylece AVRUPA OYUNLARI 2018'de" 59 Kg Avrupa 2.si olarak Ümitler Kategorisinde de Avrupa Şampiyonasına Kota almayı garantilemiş oldu.

Kavak Gençlik Spor Kulübü Hocası Nazım Demirci yaptığı açıklamada: "Öğrencilerimle gurur duyuyorum. Spor Kenti Samsunumuza güzel başarılar getiriyorlar. Gece gündüz yaptığımız çalışmalarımız meyvesini verdi ve karşılığında adımızı Avrupa'dada duyurmaya başladık. Daha önce başarı elde eden sporcularımızla birlikte böyle önemli bir başarıya imza atan sporcumuz Arslan Demiri kutluyor ve tebrik ediyorum. Bize destek olanlara buradan teşekkür ediyorum" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.