Suna Vidinli Cemaate destek vermeye koştu

GÜNDEM Haber Girişi : 18 Aralık 2014 15:01
Suna Vidinli Cemaate destek vermeye koştu
NTV'den kovulduğu için onur duyduğu için onur duyduğunu söyleyen Suna Vidinli, paralel yapı operasyonunda mahkemeye sevk edilen kişilere destek olmak için Çağlayan Adliyesi önüne koştu.

Televizyon spikeri Suna Vidinli önceki gün NTV'den kovulduğunu öğrenmiş ve bunun üzerine "onur duydum" demişti.

CEMAAT'E DESTEĞE KOŞTU

Aradan 2 gün geçtikten sonra cemaat operasyonunda mahkemeye sevk edilen 12 kişiye destek vermek için soluğu Çağlayan Adliyesi'nde alan Vidinli, Cemaat'in kanalı Bugün TV'ye konuştu, Türkiye'de basın özgürlüğü olmadığını ve bu dönemlerde yüksek sesle bu gerçeği söylemek gerektiğini belirtti. 

28 ŞUBAT SÜRECİNDE MERVE KAVAKÇI'YA BAKIN NELER DEMİŞ!
Beyaz TV'de Nagehan Alçı'nın sunduğu Medcezir programına katılan Merve Kavakçı, Harvard Üniversitesi'ndeki bir konuşmada Suna Vidinli'nin kendisine "Sen soru sormaya bile layık değilsin" şeklinde hakaret ettiğini anlattı. Kavakçı, "Çok ilginçtir, mesela bu organizeli işlerden söz ediyoruz. Basın sizden birşeyler çıkarmaya çalışıyor. Hemen bu ertesi gün Hürriyet ve Milliyet gibi 28 medyasında 'Merve Kavakçı'ya Harvard'ta da haddi bildirildi' diye haber haline getirilebiliyor" diye konuştu.

Bu açıklamalara Vidinli şöyle cevap vermişti...

Suna Vidinli'nin twitter hesabından verdiği yanıtlar şöyle:

https://twitter.com/SunaVidinli

-Beyaz TV ye baglanmak istedim. Yetkililer izin vermediler..

-Bir de altyazida kufretti yazdilar. Allah herkesi iftiradan korusun...

-Siyasete girmeye tovbeliyim o yuzden siyasi dengeler veya meclis tutanaklari benim icin bir onem tasimiyor.Ama ahiret tutanaklari var..

-Merve Kavakciya hakaret ASLA etmedim. Elestirelerimi dile getirdim.Birebir Harvard in gazetesinin arsivinde var.Ama 'soru sormaya degmezsin' lafini ettim. Ve bu laf icin Merve Hanim`in kul hakki var. Bu laf icin kendisinden ozur dilerim. Haddini asan bir cumle. Nuh Mete Yukseller, ofis basan Ugur Dundarlarla, cocuklarina taciz eden insanlarla karsilastirilmak istemem. Kendisine ne hakaret ettim ne kufur. Ama bu cumle. sinirlari zorlayan bir cumle. Benim muslumanligima yakismiyor. Genclik hatasi olarak not edilsin. Ama Merve hanim da lutfen benim hakkimi teslim etsin, Harvard da soz alip siyasi elestirimi dile getirmis olmam beni basortusu dusmani yapmaz. Ona gercekten zulmedenleri konu etsin. 

-Merve Kavakcinin, 28 Subatin gercek zalimleri pek mutludur simdi. Twitter Sunanin ozruyle mesgul.. Hedef iyi sapti elinize saglik..


Etiketler : Suna Vidinli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.