SEZEN AKSU GİBİLER OLDUKÇA İNEKSİZ KALMAYIZ

GÜNDEM Haber Girişi : 01 Ekim 2014 09:21
SEZEN AKSU GİBİLER OLDUKÇA İNEKSİZ KALMAYIZ
Sezen Aksu sahnede başörtüsü özgürlüğüne karşı hem bir sanatçıya hem de insana yakışmayan edepsizce sözler söyledi. Ardından çark etti.
SENDE HİÇ EDEP YOKMUŞ SEZEN
 Sezen Aksu sahnede başörtüsü özgürlüğüne karşı hem bir sanatçıya hemde insana yakışmayan edepsizce sözler söyledi.

"Bizi örteceğinize kendi nefsinizi terbiye edin öküzler!" 

Bununla da yetinmeyip, "Yüzde 50'nizin sesi hiç çıkmıyor. Çığlık atın!" diyerek hayranlarını kışkırtmaya çalıştı. En sonunda da kendisini RTÜK konusunda uyaran Mustafa Ceceli'ye "Koymuşum RTÜK'üne" diyerek cevap verdi.
YAPTIĞI AÇIKLAMA İLE KIVIRTTI

Bu şarlatanların genelinin yaptığı çarke edip kıvırtmayı  akşam saatlerinde Sezen Aksu'da yaptı. Bir açıklama da bulundu:

Açıklamasında şöyle dedi:

"Meraklıların bilgisine, Sınırsız özgürlükten yanayım. Bir yetişkinin kendi iradesiyle verdiği her kararın, inançlarının, fikir ve düşüncelerinin önünde saygıyla eğilirim ve her türlü ayrımcılığın külliyen karşısındayım. Bütün yaşamım bunun örnekleriyle doludur.

Ancak henüz ilkokul çağındaki bir kız çocuğunun başını örterek, onu küçük bir kadına dönüştürmeyi öneren bu cinsiyetçi yaklaşımı sonuna kadar reddediyorum. Mesele budur; sahnede olup biten de hicivdir, şovdur"

KİN NEFRET SÖYLEMLERİNİ İYİCE EDEPSİZLEŞTİREN SEZEN AKSU SOYADININ İLK HECESİ AK-SU OLAN  O HECEYİ DEĞİŞTİRİR Mİ MERAK EDİLİYOR.

Öte yandan sosyal medyada Sezen Aksu'ya cevap vermekten geri kalmayanlar:

Sezen Aksu gibi sanatçılarımız oldukça ineklerimiz eksik olmaz,

Öküz lafına karşılık Aksu'ya inek desek yerini bulmaz mı?...

O şarkısını okusun inekliği bıraksın...

paylaşımlarına yer verdiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.