Şevki Yılmaz Terme'de tertiplenen Konferansta konuştu

SAMSUN HABER Haber Girişi : 14 Mart 2017 00:14
Şevki Yılmaz Terme'de tertiplenen Konferansta  konuştu
Samsun Diyanet Sen 2 Nolu Şube Başkanı Yakup Demirbaş ve Yönetim Kurulunun Şehitler ve Gaziler Haftası Münasebetiyle organize ettiği konferansta eski Refah Parti Milletvekili Şevki Yılmaz konuştu.
Samsun Diyanet Sen 2 Nolu Şube Başkanı Yakup Demirbaş ve Yönetim Kurulunun Şehitler ve Gaziler Haftası Münasebetiyle organize ettiği konferansta eski Refah Parti Milletvekili Şevki Yılmaz konuştu.


Terme Atlas Düğün Salonunda gerçekleşen Konferansa Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'un yanısıra  İlçe Jandarma Bölük Komutanı, AK Parti Terme İlçe Başkanı, İlçe Müftüsü ve Milli Eğitim müdürü katıldı.


Çok sayıda davetlinin katıldığı konferansta Şevki Yılmaz konuşurken duygulu anların yaşandığı görüldü.

Şevki Yılmaz Şehadetin büyük bir mertebe olduğunu Şuurlu Müslümanların bu mertebe ulaşmak için dua ettiğini hatırlatarak; Ashabı kiram içerisinde  harpten dönerken şehit olamayıp gazi olanlar mahcup bir şekilde başlarını öne eğenlerin olduğunu söyledi.

Samsun Diyanet Sen 2 Nolu Şube Başkanı Yakup Demirbaş'ta yaptığı konuşmada katılanlara sendikam adına teşekkür ediyorum. dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.