• İHSANBAŞKAN

Sever: Kadını mutlu olan bir toplumun tüm fertleri mutludur

SAMSUN HABER Haber Girişi : 09 Mart 2018 00:28
Sever: Kadını mutlu olan bir toplumun tüm fertleri mutludur
BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Tekkeköy Belediyesi Temsilcisi Semra Aksoy'un Kutlukent Saklı Bahçe Tesislerinde verdiği yemeğe katıldı.

BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Tekkeköy Belediyesi Temsilcisi  Semra Aksoy'un Kutlukent Saklı Bahçe Tesislerinde verdiği yemeğe katıldı.


Yemekte bir konuşma yapan BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever; "Günümüz de kadınların her alanda başarılı adımlar atarak sosyal hayata katkıda bulunması hepimizi son derece sevindirmektedir. Eğer iyi araştırılıp  incelenirse bütün başarıların temelinde kadınların olduğu görülecektir. Bize düşen onların daha iyi yerlere gelmesine yardımcı olmaktır. Kadını mutlu ve başarılı olan bir toplumun tüm fertleri mutlu ve başarılıdır. Bu özel günde şunları da ifade etmek istiyorum. Kadına yapılan haksızlık toplumun tümüne yapılan haksızlık gibidir. Ona kaldırılan el toplumun tümüne kaldırılmış demektir. Bu hususta herkesi her zamankinden daha duyarlı olmaya davet ediyorum. Bu vesile ile günlerinizi kutluyorum" diyerek konuştu. 


Semra Aksoy'da Kadınlar kendi ayakları üzerinde durdukları sürece  yaşadıkları topluma, kendine güven duyan fertler yetiştirebilir. Kendine güveni olmayan cesaretsiz bir çınarın ayakta durması mümkün müdür. Böyle bir günde biraraya gelerek kendimizi konuşuyor olmanın tarifsiz mutluluğu içerisindeyim. katılanlara çok teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.


Yemeğe Ayrıca BEM BİR SEN Samsun Şubesi Başkan Yardımcısı Hakan Çift'te katıldı. 


Etiketler : Sever
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.