SEVEN: 'ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUM'

SAMSUN HABER Haber Girişi : 15 Nisan 2019 22:27
SEVEN: 'ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUM'
Hamit Seven 14-20 Nisan Tarihleri arasında Şehitler Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

TÜM ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUM

 

Hamit Seven 14-20 Nisan Tarihleri arasında Şehitler Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.


SEVEN VATAN UĞRUNA CANINI FEDA EDEN ŞEHİTLERİMİZİN AZİZ HATIRASINA VURGU YAPTIĞI MESAJINDA:


"Tarihler boyunca Aziz milletimiz, şehadet şerbeti içerek sayısız kahramanlık destanına imza atmış, hür ve bağımsız yaşama kararlılığını en çetin koşullarda bile ortaya koymuş, vatan, bayrak ve din sevgisi ile gurur duyduğumuz görkemli zaferlere imza atmıştır.


Milli mücadele ruhuyla, iman ve azimle sergilediği Kurtuluş Savaşında kahraman askerlerimizin kendisinden sayı ve teçhizat bakımından oldukça güçlü düşman orduları karşısında verdiği onurlu mücadeleye tarih şahittir. Vatan toprakları uğruna, şehadet şerbetini severek içen; bir milletin kaderini değiştiren, vatanımızı, istiklalimizi, tertemiz inançları ve emsalsiz cesaretlerine borçlu olduğumuz Aziz Şehitlerimiz, dünyada eşi ve benzeri olmayan bir destan yazmışlardır.

Bu cennet vatanımızı canları uğruna koruyan; bağımsızlığımızı tehdit eden, birlik, beraberlik ve bütünlüğümüze göz diken, her türlü kalkışmaya karşı çıkarak gerektiğinde gözünü kırpmadan canını feda eden tüm Şehitlerimize minnet borcumuz asla ödenmez, ödenemez.


Bu duygu ve düşüncelerle, 14-20 Nisan Şehitler Haftası'nda, yüzyıllar ötesinden bugüne, milletimizin ilelebet payidar olması için temel taşı olmuş, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; tüm kahraman vatan evlatlarını, hain darbe girişimlerine ve her türlü terör illetine karşı göğsünü siper ederek, milli ve manevi değerleri için toprağın kalbine düşen bütün Şehitlerimizi rahmetle, minnetle, hürmetle yâd ediyorum" dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.