• İHSANBAŞKAN

SEVEN: 15 TEMMUZDA HAİNLERE TARİHİ BİR DERS VERİLMİŞTİR

SAMSUN HABER Haber Girişi : 13 Temmuz 2019 23:56
SEVEN: 15 TEMMUZDA HAİNLERE TARİHİ BİR DERS VERİLMİŞTİR
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven 15 Temmuz Darbe girişiminin üçüncü yılında bir açıklama yayınlayarak 'Tüm dünya bu vatanın sahipsiz olmadığını, vatan hainlerine karşı 81 milyonun birer nefer olarak karşı durduğunu ispat etmiştir. Düşmanlar bun

SEVEN: 15 TEMMUZDA HAİNLERE TARİHİ BİR DERS VERİLMİŞTİR  


Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven 15 Temmuz Darbe girişiminin üçüncü yılında bir açıklama yayınlayarak 'Tüm dünya bu vatanın sahipsiz olmadığını, vatan hainlerine karşı 81 milyonun birer nefer olarak karşı durduğunu ispat etmiştir. Düşmanlar bundan ders almalıdır" dedi. 


Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven 15 Temmuz’un yeniden diriliş olduğunu ifade ederek;” 15 Temmuz Türk Milletinin hürriyetine göz dikenlere, vatanına hançer sokmaya kalkışanlara karşı birlik ve beraberliğinin emsalsiz örneklerinden birisidir. Bir milletin ihanete karşı duruşunun, darbe girişimlerine tek vücut olarak karşı koyuşunun adıdır. O gece yeniden diriliş ve tarihi bir uyanış yaşanmıştır. Dosta güven düşmana korku salan bu karşı koyuş hainlerin cesaretini kırmış, kirli hayallerini altüst etmiştir. Bu büyük millet Vatan için serden geçip yardan geçmediğini bir kez daha göstermiştir. Her zaferin bir bedeli olur. Bu gece de büyük bir bedel ödenmiştir. Milyonlar ayağa kalkmış yediden yetmişe kadınıyla erkeğiyle her fert aynı inanç, aynı duygu ve aynı kararlılıkla birer nefer olduğunu ispat etmiştir. Bu vatanın sahipsiz olmadığını tüm dünyaya tekrar duyurmuştur. Aradan geçen üç yıl boyunca bu inanç ve kararlığın her geçen gün daha da güçlendiğine şahit oluyoruz. Bu direnişten hem içimizdeki hainler hem de dış dünyadaki düşmanlar gerekli dersi almışlardır. İstiklal Marşı Şairimiz Mehmet Akif’in: “Sahipsiz bir vatanın batması haktır. Sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır” ifadelerini tekrar hatırlatarak Allah’tan bu millete bir daha böyle günler yaşatmamasını temenni ediyorum. Bu gece canlarını feda edenleri asla unutmayacak, daima gönlümüzde yaşatacağız” Dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.