SEVAN NİŞANYANDAN ELAZIĞLILARA AĞIR SÖZLER

GÜNDEM Haber Girişi : 26 Ocak 2020 21:50
 SEVAN NİŞANYANDAN ELAZIĞLILARA AĞIR SÖZLER
Elazığlılara hakaret eden ve iğrenç ifadeler kullanan Nişanyan hakkında soruşturma başlatıldı.

Elazığ'da meydana gelen 6,8 şiddetindeki deprem sonrası tüm Türkiye kilitlenmişken, bazı fırsatçılar sosyal medyadan provokasyonlara imza atıyor. Bu acı günlerinde Elazığlılara hakaret üstüne hakaret eden Sevan Nişanyan, çok çirkin ifadeler kullandı. Büyük tepki çeken sözler sonrası Nişanyan hakkında soruşturma başlatıldı.


Türkiye, Elazığ'da meydana gelen 6,8'lik depremin ardından kenetlendi. 36 kişi hayatını kaybetti, 45 kişi enkazlardan sağ olarak çıkarıldı. Depremde hasar gören mahallelerde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. 

 

Tüm Türkiye depremden sonra tek yürek oldu. Vatandaşlar deprem bölgesine akın akın yardım malzemeleri gönderiyor. Ancak bazıları, depremin ardından çirkin ifadelerle sosyal medyadan provokasyona imza atıyor. Onlardan biri de Yazar Sevan Nişanyan. 


Elazığlılara hakaret eden ve iğrenç ifadeler kullanan Nişanyan hakkında soruşturma başlatıldı. 


ACI GÜNLERİNDE İĞRENÇ SÖZLERLE NEFRET KUSTU


Nişanyan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Elazığ Tr'nin en bağnaz, en cahil, en paranoyak, cinsel saplantılı, maddi ve manevi tecavüz kültürü gelişkin kentidir. Gasp edilmiş emlak üzerine kuruludur, inkar edilmiş kimliklerden örülü bir hapishanedir. İdolü Mehmet Ağar'dır. Çocuklara yazık tabii, onlar suçsuz" ifadelerini kullanmıştı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.