• İHSANBAŞKAN

Şeker Fabrikasına Tarım Gıda OSB si yapılacak

SAMSUN HABER Haber Girişi : 09 Temmuz 2015 15:27
Şeker Fabrikasına Tarım Gıda  OSB si yapılacak
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Çarşamba İlçesi sınırları içinde bulunan Şeker Fabrikası arazisinin içindeki yaklaşık 900 dönümlük alanın Tarım Gıda Organize Sanayi Bölgesi kurulmak üzere tahsisi imzalanarak devir işleminin gerçekleştiğini söyle
 AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Çarşamba İlçesi sınırları içinde bulunan Şeker Fabrikası arazisinin içindeki yaklaşık 900 dönümlük alanın Tarım Gıda Organize Sanayi Bölgesi kurulmak üzere tahsisi imzalanarak devir işleminin gerçekleştiğini söyledi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Çarşamba İlçesi sınırları içinde bulunan Şeker Fabrikası arazisinin içindeki yaklaşık 900 dönüm alanın Başbakanlık Özelleştirme İdaresi tarafından özelleştirme dışına çıkarılarak gerekli imar değişikliklerinin Çarşamba ve Büyükşehir Belediyelerince tamamlandığını belirtti.

Milletvekili Köktaş, "Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç ve Miletvekillerimizin destekleri ile 900 dönümlük alanın Tarım Gıda Organize Sanayi Bölgesi kurulmak üzere Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek tarafından tahsisi imzalanarak devir işlemi gerçekleştirilmiştir. İlimiz ve ülkemiz için için hayırlı olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Burada hemen Organize Sanayi Bölgesi yönetiminin oluşturularak çalışmalara hızla başlanması ve bir an önce yatırımcıya yer tahsisine geçilmesi için yapılaçak çalışmalarda da gereken desteği vermeye devam edeceğiz." diyerek sözlerine son verdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.